Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
De era SuperAnti,probabil mergea mai bine. :lol:Alex.C a spus:Azi. 19.09.2010, Rares, membru al echipei Sport Kombat, a intrat in istoria tenisul de masa PROfesionist :mrgreen: :mrgreen:, a reusit imposibilul si anume 3-4 cu George Coroian. A mai reusit sa bata 2 jucatori din divizia A de la Mioveni. Se pare ca superblokul i-a incurcat la maxim!
P.S : Rares daca stiai sa dai si cu forehandul il bateai pe georgica), Apareai pe prima pagina a tuturor ziarelor :mrgreen: :mrgreen: si automat PROMOVAI la prima echipa :lol: :lol:
![]()
nu era superblock era bomb talentAlex.C a spus:Azi. 19.09.2010, Rares, membru al echipei Sport Kombat, a intrat in istoria tenisul de masa PROfesionist :mrgreen: :mrgreen:, a reusit imposibilul si anume 3-4 cu George Coroian. A mai reusit sa bata 2 jucatori din divizia A de la Mioveni. Se pare ca superblokul i-a incurcat la maxim!
P.S : Rares daca stiai sa dai si cu forehandul il bateai pe georgica), Apareai pe prima pagina a tuturor ziarelor :mrgreen: :mrgreen: si automat PROMOVAI la prima echipa :lol: :lol:
![]()
Multumesc pentru aprecieri colega,esti simpatic :ugeek:Alex.C a spus:Azi. 19.09.2010, Rares, membru al echipei Sport Kombat, a intrat in istoria tenisul de masa PROfesionist :mrgreen: :mrgreen:, a reusit imposibilul si anume 3-4 cu George Coroian. A mai reusit sa bata 2 jucatori din divizia A de la Mioveni. Se pare ca superblokul i-a incurcat la maxim!
![]()
scuza-l te rog pe Alex,ne intalnim doar de 2 pe saptamana,nu avea de unde sa stie :biggrin:LVL_Lyv3 a spus:nu era superblock era bomb talent
Cred ca Alex este un pic invidios,,, SK 2 a avut doi performeri in sferturi, Cristi Rusu l-a altoit un pic pe Gabi Pantelimon in optimi, care de necaz a rupt frumusete de paleta si a aruncat-o la cos!Alex.C a spus:daca stiai sa dai BINE cu forehandul am vrut sa zic ....il bateai :mrgreen:
Nu ne-am mai intalnit de 2 ori pe saptamana de f mult timp. tu stii de ce ... cred ca te feresti de mine :mrgreen:
Oricum dupa prestatia de azi o sa te am in vedere pt prezenta la lotul national :clap: