Turneu Open+Amatori - Bistrița - 19 mai

Re: Turneu Open+Amatori - Bistrița - 19 mai

Ai chiar 17, plus potential existent pentru a-i bate pe cei cu media peste 20.

am auzit ca se poate ca federatia sa nu al lase pe adi crisan sa vina pe 19 mai la bistrita el fiind in cantontonament voi stiti ceva de asta?

alehandro a spus:
am auzit ca se poate ca federatia sa nu al lase pe adi crisan sa vina pe 19 mai la bistrita el fiind in cantontonament voi stiti ceva de asta?
Desi programul lui Adi in perioada aia este extrem de incarcat, Campionatele Mondiale fiind destul de aproape (incep pe 22 mai), FRTM si-a dat acceptul pentru ca Adi sa poata participa la showul din 19 mai... mai ales ca se desfasoara la Bistrița si Adi n-a mai jucat de foarte mult timp in fata publicului bistritean.

Super ideea cu media 16 la turneele A, am sa le-o comunic baimarenilor mei...insa daca ei au facut 41 respectiv 37 dintr-un A+ si un B?....automat sunt inscrisi la Open,nu?
Ramane doar regretul (sau bucuria? :biggrin: ) amatorilor ca nu mai au sansa sa joace cu cei buni!

Am spus media turneelor A care apare dealtfel si-n coloana MA din clasament, deci fara A+ si B.
In anumite cazuri, cand jucatorul nu are participari la turneele A dar stim ca este bun (sa zicem ca a jucat in divizia X) va fi trecut de asemenea la open.

Vedeti sa nu uitati sa semnati condica si azi......

De la centrul Lamont: Miron Mihai - OPEN

TOTUSI CAT E UN BILET LA GALAXIA CAMPIONILOR??

alehandro a spus:
TOTUSI CAT E UN BILET LA GALAXIA CAMPIONILOR??
tarife.gif

Back
Sus