wolf
senior
]LE INVIT PE ACASTA CALE PE TOTI JUCATORII AMATORI DE PING-PONG LA UN TURNEU INDIVIDUAL DE TIP A LA MIERCUREA-CIUC PE SFARSITUL LUI OCTOMBRIE! :!:
Detalii in cateva zile!
Detalii in cateva zile!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Wolf a spus:]LE INVIT PE ACASTA CALE PE TOTI JUCATORII AMATORI DE PING-PONG LA UN TURNEU INDIVIDUAL DE TIP A LA MIERCUREA-CIUC PE SFARSITUL LUI OCTOMBRIE! :!:
Detalii in cateva zile!
FlorinBN a spus:Fain!
Stie cineva cum e drumul pe sosea de la Reghin (sau Sighișoara) la Miercurea Ciuc?[/quote
Da din Bistrița poti sa vii spre Reghin dar si spre Sovata nu tre sa mergi pana la Sighișoara, drumul e super nou!
De la Reghin la Toplita in vara era groaznic, nu stiu daca s-a mai reparat ceva. Pentru bistriteni cea mai buna ruta este Bistrița, Reghin, Tirgu-MureșFlorinBN a spus:Fain!
Stie cineva cum e drumul pe sosea de la Reghin (sau Sighișoara) la Miercurea Ciuc?
szervusz Lori!Wolf a spus:Da este vorba de sala cu pricina, Laky esti curios cine sant sau stii !?
Da ai jucat bine duminica stiu ai luat locul1! Felicitari
pana ce nu postezi poza cred ca nimeni nu-si poate face o parere!Wolf a spus:ASA ARATA SALA UNDE O SA ORGANIZAM TURNEUL!!!
SANT CURIOS CE PARERE AVETI?
VA ASTEPT!!!!
sorry! interesant ca nu am vazut-o din prima. Ieri au fost ceva probleme in functionarea forumului, pentru ca mesajul tau aparuse in prima faza fara poza...Wolf a spus:Laki! Poza e acolo cred , cel putin eu o vad!