TURNEU VOLUNTARI-ILFOV (turneu B)

Felicitari si lui Enciu Alexandru care la prima lui participare a castigat concursul, ne mandrim si noi ca nu am batut drumul de pomana si de-abia asteptam sa venim la urmatorul concurs!

CLASAMENTUL CONCURSULUI:
ENCIU ALEXANDRU-SLOBOZIA LOCUL 1,
DINU GHEORGHE (SANITARU) LOCUL 2,
MACOVEI STEFAN-BUCURESTI LOCUL 3,
CIACARESCU CRISTIAN-SLOBOZIA LOCUL 4,
LOCURILE 5-8 :
ALEXANDRESCU MARIUS(ORGANIZATOR),
BRATU BOGDAN ,
DUMITRU MARIUS ,
RASNOVEANU DANIEL ;
LOCURILE 9-19 :
VASILE VIOREL,
DAN ALEXANDRU ,
DINCA NICOLAE ,
PATER ROBERT ,
VADUVA ANDREI ,
HODIS MARIAN ,
NOVAC CATALIN ,
SILVIU NICULAE ,
NITU VICTOR ,
DINITA GEORGE ,
NICOLAE CAROL.
VA ASTEPTAM SI ALTADATA CU MARE PLACERE ATAT PE VOI CEI DIN SLOBOZIA CAT SI PE ORICARE ALTI IUBITORI AI ACESTUI SPORT.

facem sedinta telefonica cu cei care am participat in voluntari si sper sa venim si la Galați, va anuntam in timp util, adica in 1-2 zile! Multumim de invitatie!

Felicitari SLOBOZIA!!Ce surpriza placuta!
Ne bucuram c-am mai castigat inca un oras in circuitul AMATouR! :wink:
Poate puneti si de-un B,pentru inceput?!bravo

a gasit cineva un lemn TSP 8,5 cu fete joola samba?

e paleta lui George Vaduva, daca a vazut-o cineva va rog sa anuntati,

Multumesc

Nu am castigat nici un meci dar m-am simtit super. Cu siguranta ca o sa mai particip si la alte turnee.
I-mi pare rau ca nu am mai putut sta si la berea de dupa concurs.
Cu aceasta ocazie, am vazut ca mai am mult de munca sa ajung si eu la un nivel acceptabil si sigur mai am nevoie si de o alta paleta

george eu am jucat cu stiga effect si desi nu e paleta proasta nu se compara cu una profesionista.
Ai grija mare ce lemn o sa-ti iei pt. prima ta paleta profi!
Eu zic ca trebuie sa fie de control, altfel o sa alergi dupa minge pe afara si inapoi la stiga effect!

Eugen a spus:
a gasit cineva un lemn TSP 8,5 cu fete joola samba?
e paleta lui George Vaduva, daca a vazut-o cineva va rog sa anuntati,
Multumesc
.

VA ROG SA MA ANUNTATI DACA DIN GRESEALA SAU NEATENTIE ATI LUAT O PALETA (LENM TSP BALSA SI FETE JOOLA SAMBA ) ,ESTE PALETA UNUI BUN PRIETEN DE-AL MEU VADUVA GEORGE .
MULTUMESC. :( :( :cry:

Dado.daniel a spus:
in ce grupa ai fost? mai tii minte vre-un adversar?
Cum sa nu tin minte , ce mama de bataie mi am luat de la Dinu Gheorghe (Sanitaru) si Cicarescu Cristian locurile 2 respectiv 4. Dar promit ca o sa perseverez si o sa fiu un adversar mult mai periculos pe viitor.

te-am intrebat pt.ca e un prieten de-al meu si pana acum 2 luni avea o paleta gen metro si acum are fețe sriver fx si lemn tare timo boll tricarbon, viteza e mare(ai vazut si tu) dar rateaza destul si isi cauta un lemn de control, asa ca ai grija ce lemn iti vei lua(asta daca vrei sa treci la paleta profi)

am o mica nelamurire:cum s-a facut departajarea pentru locurile 5-9? sau nu e nici o departajare si toti sunt la egalitate?
intreb pt ca e primul meu concurs si nu am fost atent la cum se puncteaza

NU E VORBA DE O DEPARTAJARE (NR. PUNCTELOR) CI DOAR O CLASIFICARE ALEATORIE SAU ORDINE ALFABETICA. ASTA E VALABIL DOAR PENTRU LOCURILE 5-8

din cei care am fost la Voluntari se mai duce cineva si la Galați? din Slobozia cred ca vom merge tot cei 5 care am fost la Voluntari

Back
Sus