turneu Voluntari sambata 17 ianuarie

Re: turneu Voluntari sambata 17 ianuarie

lica a spus:
am uitat ceva....mey Chirule de ce te tot intereseaza cine sunt eu?!?!?oricum :lol: si daca adaugi experienta lu* amicul tau Vaduva ,cu a ta si cu a lu Eugen ,n-ajungeti sa o aveti pe a mea,nu cred ca ti-ai dori sa discutam vreodata de tenis de masă........si daca ar fi nevoie chiar la masa ..... :lol: :D acum te las sa ramai intr-o ceata eterna,exact cum stai si la masa de tenis...... :D :lol:
mai da' ce experimentat esti tu.. :shock:

nici nu-ti vine sa crezi ........sunt baieti care prin aducerea materialelor sportive specifice tenisului de masa se si cred mari cunoscatori ai acestui sport........printre aia te crezi si tu dar,piua(ca la scoala).....nici nu te-ai gindit ca as avea anumite afinitati fata de acesti baieti care joaca tenis de masă din placere si te arunci ca ,carasu la rima.........stai linistit ca nu vreau polemica cu nimeni si chiar sunt un *cunoscator* al acestui sport care este destul de greu si complicat pt. unii........numai bine si BAFTA! va doresc la toti cei de pe acest site........

IN ATENTIA DOMNULUI LICA!!!!!
Oi fi si tu vre-un jugador nu zic nu,n-om avea noi experienta ta,dar un jucator (poate fost) nu face caterinca d-asta proasta.Asta cu tenesii e veche.Cauta una mai noua.
ti-a raspuns bine sportcom,si stai linistit ca are preturi bune sau te deranjaza ca face concurenta la altii?
in privinta tenisului tin sa te anunt ca omu nu e un ciurli burli are multi ani in tenis si noi astia care "nu stim sta in tenisi" il respectam!merci GABITA!

lica a spus:
am uitat ceva....mey Chirule de ce te tot intereseaza cine sunt eu?!?!?oricum :lol: si daca adaugi experienta lu* amicul tau Vaduva ,cu a ta si cu a lu Eugen ,n-ajungeti sa o aveti pe a mea,nu cred ca ti-ai dori sa discutam vreodata de tenis de masă........si daca ar fi nevoie chiar la masa ..... :lol: :D acum te las sa ramai intr-o ceata eterna,exact cum stai si la masa de tenis...... :D :lol:
mai omule....baietii astia joaca tenis de masă de placere asa ca s-ar putea sa nu fie asa ''experimentati'' ca tine,dar in nici un caz ei nu sunt ipocriti :lol: ...ar trebui sa nu vb in necunostinta de cauza, despre cunostintele altora de tenis...asa ca ...lasa-ne,lasa-ne!!!!

ok,cum vrei tu m,ey Patrik.....oi fi fost si tu prin ceva tari straine si acu..ne aburesti cu nush ce.........?!?!?!?esti dragut dar,mai gindeste-te.......nu ma refeream la tine cind am spus de aia care au venit cu plutra in tenisul de masa rimanesc...dar,daca te simti...e problema ta

Domnule Lica te-am dibuit. Haideti sa ingropam securea razboiului. :lol: :lol: :lol:
Nu are rost sa facem polemici pe forum, mai ales ca sunt multi cei care ar vrea sa stie identitatea dvs.
Ne-a luat ceva timp ca sa ne dam seama.
Poate ne vedem la turneu la Voluntari.
Ce ziceti?

lica a spus:
ok,cum vrei tu m,ey Patrik.....oi fi fost si tu prin ceva tari straine si acu..ne aburesti cu nush ce.........?!?!?!?esti dragut dar,mai gindeste-te.......nu ma refeream la tine cind am spus de aia care au venit cu plutra in tenisul de masa rimanesc...dar,daca te simti...e problema ta
vroiam sa spun ca baietii aia(kiru,vaduva,eugen)fac totul pt echipa.......nu este vina lor pt rezultatele slabe din B....
eu cred ca vina apartine doar antrenorului care nu a reusit sa creeze o ambianta propice performantei.... :)

patrick a spus:
lica a spus:
vroiam sa spun ca baietii aia(kiru,vaduva,eugen)fac totul pt echipa.......nu este vina lor pt rezultatele slabe din B....
eu cred ca vina apartine doar antrenorului care nu a reusit sa creeze o ambianta propice performantei.... :)
Salut,
Asta asa e, noi suntem buni, dar ducem piciorul stramb... :lol: :lol: Nu mai dati vina pe antrenor ca nu are el nici o vina, nu mai suntem copii sa ne cheme la mantinela sa ne certe...In plus, nu iti imagina ca jucam in B ca sa facem performanta sau sa ne dam smecheri, ci doar pentru ca avem posibilitatea sa jucam si cu altii. Cat despre ambianta propice performantei, aceasta e asigurata in deplasarile pe care le facem in tara :D :D Prietenii stiu de ce...
Iar rezultatele nu sunt atat de slabe pentru prima participare, e adevarat ca se putea si mai bine, insa in primul an e important sa ne mentinem acolo :wink:
Asa ca nu dati vina pe "dom profesor", cum ii spunem noi, pentru ca e super antrenor si asta pot sa confirme multi dintre cei implicati in tenis...
Deci va asteptam sambata.
Cu bine,
Eugen

pot cofirma chiar si eu ca e super antrenor :wink:.......eu am spus de ambianta propice performantei........ambianta stiu ca este......este inca prea multa :lol: :lol: :lol: :lol:

bai eugene nu stiu ce vrei tu,dar eu si george vrem sa sjungem sus,poate chiar in superliga!?
adevaru ca patryc are dreptate nu prea avem antrenor pe vaoarea noastra :lol: :lol: :lol:

LEVARU a spus:
MULTUMIM PARTICIPANTILOR LA ACEST CONCURS DEOSEBIT CU JUCATORI DE INALTA CLASA SI NU NUMAI . DESI N-AM TRECUT DE GRUPE AM AVUT CE INVATA SI VEDEA DE LA MECIURILE CE AU AVUT LOC LA ACEST CONCURS. AU AVUT PLACEREA DE A PARTICIPA NUME SAU PORECLE CUM AR FI: OANCEA ( TIGANU )LOC.1,
:MYKY ( sotul OTILIEI BADESCU )LOC2,
:VADUVA GEORGE ,D-NUL. PARVU ,jucatori si fosti jucatori de SUPER LIGA.
SPER SA MA SCUZE CEILALTI PARTICIPANTI DACA AM OMIS SA MENTIONEZ VREUN NUME IMPORTANT :D :) .
MII DE MULTUMIRI D-NULUI ANTRENOR VASILE FODORAN, OTILIEI BADESCU SI NU IN ULTIMUL RAND CELOR DIN CONDUCEREA CLUBULUI DIN VOLUNTARI :idea:

.
Ai cumva nr. de tel al lui Miky?

Back
Sus