TURNEUL AE SI AD !!!!!! (Octombrie 2006)

Am sa te rog sa-mi rezervi la hotelul ala 1 camera de 2 persoane si 2 de 4 persoane ca de la Oradea venim cele 2 echipe anuntate.

turneu AE si AD Reghin

turneu AE si AD Reghin

Din nefericire niste probleme obiective (mai mult sau mai putin) aparute fac imposibila participarea echipei din Severin. Mie personal imi pare f. rau , multumim pentru informatiile furnizate de organizatori , apreciem eforturile dvs. si va dorim sa aveti o competitie frumoasa.Oricum o sa ne vedem la o competitie individuala. Mult succes!

Iata componenta echipei Ciuc Amigos:Farkas Lorant
Pui Daniel
Orosz Attila
Borbely Karoly

Ne vedem maine dimineata la 9 !

Turneul s-a terminat, si eu multumesc organizatorilor pentru deosebit de reusita organizare, din pacate probleme familiale m-au facut sa plec inaintea terminarii turneului deci nu stiu rezultatele finale si rog organizatorii sa le publice.

a fost un turneu reusit din multe puncte de vedere. felicitari organizatorilor si participantilor .

Da a fost superr! In sfarsit am vazut si noi cum e , ca nu am mai fost la vreun concurs in afara judetului, cand am sosit la fata locului am fost surprinsi un pic de nivelul bun de joc al Amatouristilor veterani, dar pana la urma nu ne-am facut de ras , am reusit sa iesim pe la mijlocul clasamentului. Organizarea a fost buna , totul a fost super! Multumim!!
Totodata va mai invit inca o data la M-Ciuc pe 11 noiembrie !!!!!

Back
Sus