Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
am eu cateva poze de slaba calitate, dar s-au mai facut poze la calitate mai buna(sper) , si speram sa le posteze...Poze nu a postat nimeni ?
Buna seara! Voi incerca sa fac clasamentele finale la cele 3 categorii si sa le postez in cursul zilei de maine(marti). Cu prietenie, Adrian.clasamnetul final al turneului cand apare? cu respect ionut cbt
Sa nu zici ca melodia ta preferata e Jimmy Hendrix+ Janis Joplin = Summertime ca atunci ma vad nevoit sa te provoc la un tenis la Gura Humorului...dragul meu ,dupa 45 de ani de rock,pentru mine muzica asta este deja RELIGIE,iar treaba cu Adidas si alte firme e doar , un joc de glezna ,frumusetile patriei ,dar mai ales o multime de prieteni si oameni faini..,si ca sa pastrez nota de umor in continuare,daca TATA DOAMNE DOAMNE ,n-e tine sanatosi ne-om vedea la turneul de la Gura Humorului ,unde promit voi incerca sa port tot un tricou negru,conform regulamentului,dar de data asta cu idolul meu de capatai JIMI HENDRIX...sa n-e vedem sanatosi....de la Alba Iulia un drag..... LONG LIVE ROCK AND ROLL