AmaTur: Turneu B TURNEUL B "Cupa ORASULUI DUMBRĂVENI" 17.10.2015

• Autor subiect Autor subiect adof
  • Dată creare Dată creare
Multumim doamnei Chibulcutean pentru poze

Ultima editare:
Multumim doamnei Chibulcutean pentru poze

Ultima editare:
Multumim doamnei Chibulcutean și doamnei Sicoe pentru poze

Multumim lui DARI - Decean Darian pentru poze

Un turneu foarte bine organizat de acesti doi domni cu adevarat devotati acestui sport din Sibiu,ADONIS si ALEX.Atmosfera relaxanta ,meciuri frumoase si captivante,intens disputate.Multumim foarte mult sponsorilor acestui turneu,care s-au straduit sa fie la mare inaltime cu pregatirea turneului(mancare pe saturate,apa,bere pentru fiecare).Felicitari tuturor participantilor la acest frumos turneu pentru stradania lor de a participa si pentru evolutia lor la masa de tenis.Sper ca pe viitor sa organizati si un turneu A in frumosul dvs.orasel asa cum a declarat un domn organizator local.Mult succes in continuare.

Va rog sa anuntati daca au fost sau nu absenti nemotivati. Multumim.

Asa este nea Titi!
Sa-i vezi pe acesti copii,de altfel minunati,intr-un an ,doi,ce "bataie"ne vor da ...la masa de joc.

am stat puțin și m-am g?ndit la cât adevăr se ascunde undeva în spatele acestor comentarii.

până la urmă, acest circuit, cu toate defectele de organizare și cu toate disputele mai mult sau mai puțin ortodoxe de pe forum, cred că reușește să-și atingă un scop pe undeva surprinzător. acești tineri care apar mereu au ocazia să joace meciuri tari de la început. se călesc și se cizelează aici. nu sunt menajați deloc, iar asta e poate cel mai bun antrenament. și nu sunt puțini cei care chiar confirmă. bravo lor!

Back
Sus