AmaTur: Turneul Campionilor Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania – Lăzarea / Joseni – 25 – 26 octombrie 2025 (5 Cititori)

Salutare tuturor,

nu cred ca se pot contesta cele 600 si cateva turnee pe care le-am parcurs cu atata truda in acesti 10 ani de cand sunt in aceasta competitie, sau cele 98 de medalii adunate in aceiasi perioada de timp. Vă spun ca nu acestea sunt bornele supreme, pot fii ajunse si depasite....
Cea mai mare realizare pe care am descoperit-o la inceputul acestui an este faptul ca sunt singurul jucator din istoria Amatur care nu a ratat NICIUN TURNEU A+ de cand am intrat in aceasta competitie aprilie 2016 la Bucuresti.
O contributie majora in atingerea ecestei.... cred eu cea mai grea bornă de atins de catre un jucator (sunt jucatori care au 2 decenii de activitate in Amatur, dar nu se pot mandrii cu performanta mea), o are dl. Gheorghe Dinu aka GIGI SPIN. Fara suportul domniei sala (Bistrita 2016) nu as fii reusit această unica si valoroasa performanta, Ii multumesc si ma inclin ! Cat despre peripetiile la intoarcerea spre casa de la Bistrița primul meu A+ peste granitele orasului Bucuresti il las pe dansul sa povesteasca, credeti-ma se merită !😄

dl. Gheorghe Dinu aka GIGI SPIN. Fara suportul domniei sala (Bistrita 2016) nu as fii reusit această unica si valoroasa performanta, Ii multumesc si ma inclin !
Si eu care credeam ca pacea de azi dintre Israel si Hamas e o supriza placuta :D

Salutare! Am doua locuri libere in masina Bucuresti-Lăzarea si retur. Plec vineri din Bucuresti, ma intorc duminica , dupa turneul de la open. Suntem 2 soferi. Cineva interesat? (E disponibil si un loc la cazare, in Gheorgheni)

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus