AmaTur: Turneul Campionilor Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania – Lăzarea / Joseni – 25 – 26 octombrie 2025 (10 Cititori)

Buna ziua!

As dori sa stiu punctul de vedere al Echipei AmaTur cu privire urmatoarele doua subiecte:

1. Eligibilitatea participarii la Hobby a celui care a si castigat competitia la aceasta categorie, tinand cont de istoricul sau AmaTur, de turneele incheiate cu zero victorii din ultimele luni, de parca jucatorul ar fi cautat in mod special sa "retrogradeze" la Hobby.

2. Criteriile de eligibilitate pentru inscrierea la turneele de tip A+ pot fi revizuite in noul sezon astfel incat sa includa verificarea istoricului jucatorilor si participarea cu rezultate in turneele precedente unui A+? In afara de jucatori care pot fi acuzati ca-si diminueaza in mod voluntar MP-ul pentru a participa la o categoorie inferioara, sunt si alti jucatori care nu au istoric AmaTur si se inscriu direct la un turneu A+ avand MP 2 dar care in urma jocului aratat sunt evident la un alt nivel fata de cei care participa la Hobby.

Consider ca raspunsurile Echipei AmaTur pe cele doua subiecte de mai sus sunt importante tinand cont de numarul mare de jucatori din toata tara care reusesc sa ajunga la un turneu A+ pentru a concura, tot ce inseamna cheltuieli (transport, cazare, inscriere la turneu), tot ce inseamna corectitudine fata de sport, competitie, comunitate.

Multumesc!
As vrea sa fiu de acord cu tine dar vad ca esti prea aprins pe castigatorul de la hobby. Am fost acolo, am vazut pana si finala si pot sa iti spun ca am mai vazut jucatori buni ca el si ca celalalt finalist , tot la hobby! Unii dintre ei au castigat in timp ft scurt turnee la avansati sau joaca la avansati ca si cand acolo era casa lor. Sugestiile tale fa-le la rubrica dedicata sugestiilor si nu mai strica atmosfera de liniste de pe topicul turneului. Lasa oamenii sa se bucure de rezultate si incearca si tu sa te antrenezi ca sa ajungi un jucator mai bun. Cu siguranta , comitetul Amatur se va ocupa de detaliile care te framanta , ca sa dormi mai linistit. Sanatate!

Domnule Nicoara,

Apreciez punctul dvs de vedere. La fel, apreciez si nivelul de joc foarte ridicat aratat la masa de joc de catre Vilceanu Cosmin din Rovinari, castigatorul categoriei Hobby. Separat, pun la indoiala modul in care aceasta a ajuns sa se inscrie la Hobby dupa multiple turnee incheiate cu zero victorii anul acesta.

In urma comentariului dvs, m-am decis sa caut rubrica dedicata sugestiilor. Dar pana sa o gasesc, am dat peste pagina dedicata cazurilor de indisciplina.

As dori sa fac urmatoarele precizari:

- daca persoana la care se face referire pe pagina cazurilor de indisciplina ca fiind suspendata pe o perioada nedeterminata din toate competitiile AmaTur incepand cu 8 Septembrie 2023 este aceeasi care a castigat Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” 2025 la categoria Hobby, consider ca Echipa AmaTur trebuie sa ofere un punct de vedere despre eligibilitatea participarii acestui jucator la competitiile AmaTur din ultimii doi ani si eventual momentul cand i-a fost anulata suspendarea.

- daca este vorba despre un alt jucator cu acelasi nume din aceeasi localitate, bineinteles, imi prezint cele mai sincere scuze fata de toata lumea: Dl Vilceanu Cosmin, echipa AmaTur, organizatorii Turneului Campionilor care au validat inscrierile, toti jucatorii care urmaresc aceste comentarii.

https://tenisdemasa.ro/forum/threads/cazuri-de-indisciplina.16778/post-1096649

Ca urmare a incidentului de la turneul de la Tg Jiu din data de 2 septembrie 2023, soldat cu ranirea unui jucator de catre 2 combatanti, ce a necesitat atit vizita la spital cit si interventia politiei, in conformitate cu
art 6.5.3. Sancțiuni
Cazurile grave de indisciplină, violență, agresiune fizică sau verbală, furt, etc. vor fi luate în discuție de către Comitetul Director în urma sesizării organizatorului sau din oficiu. Jucătorul în culpă poate fi avertizat sau suspendat din competițiile AmaTur pe o perioadă mergând între trei luni și până la eliminarea din circuit.

Se suspenda din toate competitiile Amatur pe o perioada nedeterminata, Vilceanu Cosmin si Vilceanu Andrei din Rovinari

Dl Robert, prezent la acel turneu, descrie incidentul deosebit de grav care a avut loc:
https://tenisdemasa.ro/forum/thread...a-v-simbata-2-septembrie.1089080/post-1095090

Dl Florin Toma, Echipa AmaTur, ofera detalii suplimentare despre situatie si isi exprima regretul pentru un asemenea incident care nu s-a mai intamplat in circuitul AmaTur:
https://tenisdemasa.ro/forum/thread...a-v-simbata-2-septembrie.1089080/post-1095182

Dl Dani spera ca se vor lua masurile drastice, care se impun in asemenea situatii:
https://tenisdemasa.ro/forum/thread...a-v-simbata-2-septembrie.1089080/post-1095182

Dl Florin Toma ii raspunde, facand trimitere la pagina pentru cazurile de indisciplina a Forumului AmaTur:
https://tenisdemasa.ro/forum/thread...a-v-simbata-2-septembrie.1089080/post-1096916

Domnule Bratu,
Vad ca tot insistati si cautati prin toate topicurile( cred ca aveti prea mult timp liber la dispozitie), doar doar o sa-l crucificam pe Vilceanu ca a cistigat la Hobby.

Fiti convins ca daca nu i se ridica suspendarea, nu avea voie sa joace.

Si asa cum v-a spus si Dl Nicoara, e pacat sa poluam un topic dedicat unui turneu emblematic, cu tot felul de ambitii/ comentarii personale.

Domnule Toma,

Va multumesc pentru confirmarea in privinta ridicarii suspendarii jucatorului respectiv.
Ma bucur ca toate lucrurile care tin de regulament si fair-play au fost respectate.

Eu sunt relativ nou in circuitul AmaTur. Am participat la cateva turnee.
Mi-au placut lucrurile pe care le-am descoperit la AmaTur.
Turneul Campionilor a fost cel mai important turneu de pana acum pentru mine.
Apreciez spiritul competitiv si sustin corectitudinea si respectarea regulilor.

Mi-am expus parerea despre jucatori ca simplu participant la turneu.
Am analizat informatiile pe care le aveam disponibile pe AmaTur si m-am gandit ca poate s-a strecurat vreo greseala atunci cand s-au validat inscrierile jucatorilor.
Inca o data, va multumesc pentru confirmarea ca totul a fost in regula!

Mult succes tuturor jucatorilor si distractie maxima la masa de ping pong!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus