Turneul National Tenis De Masa CSR

DATA: Sambata 10.12.2011
LOCALITATEA: Odorheiu Secuiesc
ORA:9.00 am ;
SALA: Club FitFeel - Odorheiu Secuiesc
NR MESE:
SPATIU DE JOC: excelent ;
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 09:30 - pana se termina ;
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: nelimitat
TAXA PARTICIPARE: 25 ron ( se asigura apa si sandwich); ;
MATERIALUL DE PREMIERE:: finalistii (locul 1-2) vor reprezenta Romania la Turneul CSI in aprilie 2012 la Lignano Sabbiadoro,Italia (cazare+masa+transport inclus in premiu) ; cupe si medalii

SISTEMUL DE JOC:grupe inferioare, grupe superioare (set. 3 din 5).si eliminatoriu(set. 3 din 5), finala (4din 7)
INSCRIEREA: forum, telefonic, pana sambata 10decembrie ora 08,55 am
ORGANIZATORI: Stere Mihai -0724 558 098
CONDITII DE PARTICIPARE : Au drept de participare : jucatorii amatori ; jucatorii din circuitul AmaTuR ; jucatorii legitimati in Calificari si Calificari Divizie
Nu au drept de joc : jucatorii legitimati in Divizia B , Divizia A si Superliga (toti concurentii vor putea fi verificati)
-Mail: mickystere86(at)yahoo.com

Va rog sa dati cateva amanunte legate de turneul CSR si turneul CSI. Aceste initiale nu sunt suficiente pentru a intelege cine este patronul competitiei.
Multumesc.

Buna ziua,
Haideti sa va explic mai clar: CSR (Clubul Sportiv Roman) din București este afiliata la CSI (Clubul Sportiv Italian).Organizam diverse competitii sportive printre care si tenis de masă.Acum organizam Editia a II-a de tenis de masă la Odorheiu Secuiesc.Anul trecut a fost la Lugoj- Ohaba iar finalistii de la Lugoj au mers in italia la turneu.Finalistii turneului, si fete si baieti simplu, vor reprezenta Romania la jocurile din Italia in aprilie, organizate de CSI, tot la categoria AMATUR.Aceasta este premierea turneului.
Organizator Competitie,
Mihai Stere
---------- Post added 07-Dec-2011 at 14:40 ----------
Competitia se va disputa astfel: simplu baieti si simplu fete.Daca nr de fete va fi mic, atunci ele vor fi inscrise si in competitia de baieti.

Am vazut ceva prezentare la clubul Viva Sport din București. Acolo reiesea afilierea la o anume credinta (biserica). Puteti detalia, va rugam?
Recunosc ca nu am continuat sa citesc prezentarea dvs de acolo.... Puteti completa?

1)Denes Ferenc
2)Panea Ovidiu
3)Cristache George
4)Rasu Brigita
5)Dumitrescu Marieta
6)Roznovszky Claudiu
7)Stere Mihai
8)Bacosca Mihai
---------- Post added 07-Dec-2011 at 15:20 ----------
Suntem recunoscuti de Biserica Catolica ,Arhidieceza de București pentru activitatile sportive.Spune-ti-mi, va rog, ce va intereseaza si va raspund.

Rog pe Clau sa mute la competitii.... Aici sunt doar turneele care se inscriu in circuitul Amatur, iar regulile impuse de dvs (se completeaza adeziune la CSR) va exclud din cadrul Amatur. La nici un concurs Amatur nu se semneaza nimic.

Romano- Catolica, dar acest lucru nu cred ca este atat de important.

Romano- Catolica, dar acest lucru nu cred ca este atat de important.

greco-catolica sau romano catolica?

---------- Post added 08-Dec-2011 at 09:11 ----------
Cei legitimati nu au voie sa participe pentru ca este un turneu de amatori, cei inscrisi pana acum nu sunt legitimati.Oricum vor fi verificati toti concurentii despre acest lucru.Poate pe viitor vom reusi sa facem si un turneu OPEN.
---------- Post added 08-Dec-2011 at 09:12 ----------
Eu am introdus anuntul si in Competitii.
---------- Post added 08-Dec-2011 at 09:17 ----------
1)Tamas Nagy
2)Tipser Gabriel
3)Onet Nicolae
4)Lapadat Eugen
5)Denes Ferenc
6)Panea Ovidiu
7)Cristache George
8 ) Rasu Brigita
9)Dumitrescu Marieta
10)Roznovszky Claudiu
11)Stere Mihai
12)Bacosca Mihai

Eu zic ca s-ar putea introduce acest turneu in Amatur ca turneu B,faptul ca este pentru amatori inseamna ca este un concurs de amatori...cred eu...

Eu zic ca s-ar putea introduce acest turneu in Amatur ca turneu B,faptul ca este pentru amatori inseamna ca este un concurs de amatori...cred eu...
In amatur pot participa jucatori din div. B si fosti legitimati, aici in schimb sunt lasati pe dinafara.
Acest concurs este in afara amaturului. (Cred eu) :) :) :)

Si dupa cum stiu punctele acumulate aici nu se pun in clasamentul amatur..
---------- Post added 09-Dec-2011 at 00:38 ----------
Si cu inscrierea mai astep pana maine dupa masa...sa vad cine se mai inscrie si cati o sa fie la acest campionat. Nu pentru ca mi-ar fi frica de concurenti, nu e vorba de asta pt ca imi place foarte mult sa joc cu cat mai multi jucatori talentati, mai talentati ca mine ca sa am de la cine invata :) dar daca merg 60 de km si dau 25 de roni sa am macar 5 meciuri de jucat asigurate (nu conteaza daca le pierd pe toate) ca oricum sanse la vreun trofeu nu prea am... inca. Da imi vine si mie timpul odata :) si atunci n-o sa ma deranjeze nici ierbarii, pt ca o sa fiu un ierbivor talentat :D

Back
Sus