AmaTur: Turneu A Turneul OTILIA BADESCU- AMATUR București-11 iunie; Turneu A

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Pai Alex a pierdut in finala de la Chiajna in fata unui jucator cu o foarte mare experienta si care in acea zi a evoluat intr-un mare fel, bineinteles ca este vorba de domnul Bogdan Trifu. Din pacate sunt jucatori din generatii diferite si asta isi pune amprenta in jocul prestat de cel mai inaintat in varsta :(. Sa speram totusi ca Bogdanel va repeta aceasta performanta ;)

acel meci nu se pune la infrangeri ...a fost...un fel de steaua 1 cu steaua 2 ....amical :)
oricum valoarea bunului meu prieten si coleg Bogdan Trifu este de necontestat....:X
iar tu Cristi esti o scarba ...iti doresti sa iau bataie a ? :))

Ultima editare:
Au fost jucatori care au jucat si la amatori si la open, eu stiu de doi dintre ei. Unul am fost eu, desi m-am calificat in grupele superioare la amatori, am renuntat pt. a juca la open. Celalalt a fost prietenul meu cu care venisem la București care nu s-a calificat din grupe dar a vrut sa mai joace. De fapt la open dorisem sa joc de la inceput desi valoarea nu-mi permite, cred ca media o am undeva pe la 13!.
Mia culpa Daniel R. , ''AU FOST MULTE MESE ''si nu am putut urmari chiar tot ,scuze .
Tot odata felicitari.

acel meci nu se pune la infrangeri ...a fost...un fel de steaua 1 cu steaua 2 ....amical :)

oricum valoarea bunului meu prieten si coleg Bogdan Trifu este de necontestat....:X

iar tu Cristi esti o scarba ...iti doresti sa iau bataie a ? :))

Alexe sa stii ca a pariat impotriva ta:D;))

De subliniat citeva idei bune, in urma acestui concurs:
1. Daca anul trecut marea majoritate a turneelor erau "la gramada", anul acesta cele mai multe sunt pe principiul OPEN si AMATORI, in asa fel incit fiecare joaca acolo unde se simte in stare, ceea ce dupa parerea mea, este un pas inainte. Bbati sute de km si pierzi o zi de week-end ca sa joci cu parteneri de valoarea ta, si nu sa faci act de prezenta la masa, intr-un joc total disproportionat.
2. Daca anul trecut au fost citeva incercari (La Pitești si Cluj-Napoca) cu decalarea orei de inceput a turneului de OPEN fata de cel de AMATORI, la acest turneu s-a ales aceeasi varianta, ceea ce a facut ca timpul petrecut in sala sa fie redus la maximum, turneul mai usor de organizat si de gestionat (una este sa ai la ora 09.00 peste 140 de participanti , pe cele 2 categorii, si alta este sa fie numai 80-90). Deja la ora 13.30, cind s-a inceput turneul de OPEN, o parte din cei care nu s-au calificat din grupele inferioare la AMATORI, plecau acasa, asa ca nu era nici aglomeratia specifica unui concurs cu peste 140 de participanti, nici condensul inevitabil la un asemenea nr de jucatori, erau si locuri in sala, deci numai avantaje.
3. Ca si la turneul de la Chiajna, meniul foarte bun, in special desertul. Placinta cu mere excelenta, mai indulcea un pic atmosfera.
Felicitari organizatorilor

ma folosesc de interventia lui florin, pentru a sublinia ca, toata mancarea a fost preparata si livrata catre sala de costi motoroi, inclusiv placinta de mere, prin urmare aviz amatorilor de prin jurul bucurestiului

Sa nu incurcam borcanele ,in meniu daca erau incluse placintele cu mere de ce au trebuit platite separat si nu numai +cafeaua+apa minerala ?
Alti o sa creada ca am[ ca la] fost la Reghin in belsug .
Adevarul sper ca nu deranjeza pe nimeni .
---------- Post added 13-Jun-2011 at 14:01 ----------
Sa nu incurcam borcanele ,in meniu daca erau incluse placintele cu mere de ce au trebuit platite separat si nu numai +cafeaua+apa minerala ?

nea deni,
eu am spus ca mancarea si placintele au fost preparate de costi motoroi, nu am spus ca trebuiau platite sau nu, nu am spus ca faceau parte din meniu.
conform anuntului postat pe prima pagina -MASA:Se asigura sandwichuri, meniu si apa minerala; asadar placintele nu au fost trecute in meniu... aceste placinte au fost aduse, oricum ulterior la cererea telespectatorilor...
prin urmare in borcanul respectiv ar fi bine sa nu amestecam mai multe idei decat cele stipulate oficial
apa a fost de ajuns, ba chiar in plus, dar unii concurenti au preferat sa o primeasca spre ora 17-18 cand, din exces de zel fusese deja distribuita. din acest motiv celor care au cerut apa pe bonul justificativ si nu am putut sa le ofer, le am returnat contravaloarea adica 2 lei (la fel am procedat si cu sandwich urile).
trebuie tinut cont ca aceasta sala este una privata, gandita ca o afacere, iar noi nu ne puteam permite sa schimbam gestiunea barului mai mult decat am facut o, apa minerala si plata (rece) si cafeaua se puteau cumpara extra de la bar.
placintele au costat 3 lei, acest pret a fost unul preferential, pentru turneu
pentru orice alte informatii referitoare la aspectele financiaro-contabilo-administrative, va stam cu placere la dispozitie
asta i adevaru' si numai adevaru'

Mda... iar le-a facut "Rechinu" felul!
Cred ca-i domina psihic; cand striga o data "cho!" la ei, sar toti din acvariu.

Back
Sus