AmaTur: Turneu A "Turnirul Cetății Făgărașului", EDITIA A III A 29-30.07.2023

Are placere sa se înscrie :
Marias Robert - Ploiesti.jpg
- Marias Robert, Ploiesti - mp 7.99, H

Se retrage de la Elite Vasilescu Remus și Zavricescu George. Este imposibil de jucat fără instalație de aer condiționat...In sala de la Sibiu sunt peste 30 de grade la ora 11.
E suficient dacă v ati retras ...Dacă a ti fi participat la editiile trecute cred că puteați găsi alt motiv ...O zi bună ! Pe viitor vă rog să nu vă mai înscrieți dacă stiti dinainte că e cald .
.PS.Turneul e la FĂGĂRAȘ nu la SB

Trimis de pe al meu M2003J15SC folosind Tapatalk

,,E suficient dacă v ati retras ...Dacă a ti fi participat la editiile trecute cred că puteați găsi alt motiv ...O zi bună ! Pe viitor vă rog să nu vă mai înscrieți dacă stiti dinainte că e cald .
.PS.Turneul e la FĂGĂRAȘ nu la SB

​O sa încerc sa va explic cum explica un profesor de logica unui copil de clasa a noua !
Pe data de 15.07.2023 am participat la un turneu in Sibiu, unde din păcate temperatura în sala era sarita.bine de 30 de grade. Sala din Sibiu nu este prevazuta cu instalație de aer condiționat .
Peste doua saptamani se organizeaza la dumneavoastră la Fagaras. Sala de asemenea nu este prevazuta cu instalatie de ventilatie a aerului. Sibiu si Fagaras sunt la altitudini apropiate, Temperatura din aer vă fi cel puțin ca cea din ziua de ieri de la Sibiu. Logica ne spune ca nici la Fagaras condițiile de joc nu vor fi optime.
Am tras aceasta concluzie ieri când am participat la Sibiu deoarece nu am mai jucat la aceste temperaturi ridiicate într o sala fără ventilație. Acum 2 săptămâni la.Brasov sala era prevazuta cu aer condiționat. Este singurul motiv pentru care ne am retras. Nu înțeleg de unde acest deranj.

Back
Sus