AmaTur: Turneu A "Turnirul Cetății Făgărașului", EDITIA A III A 29-30.07.2023

R. 19. Triff Raul, Deva, 132 - 35.73 - E
R. 32. Bogdan Raul, Deva, 314 - 25.35 - O
R.53. Toplician Mihai, Hunedoara, 677 - 15.14 - A

R. 42. Pal Abel, Sfantu Gheorghe, 2214 - 11.97 - AJ

"Vă rugăm ca cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor să le trimiteți la adresa de email cd.amatur@yahoo.com sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR)."

R. 12. Niculescu Marin, Bucuresti, 2347 - 5.3 - HW
R.29. Ghetea Laurean Catalin, Fagaras, 5012 - 0

Mulțumesc mult întregii echipe de organizare a unui turneu de referință! Din păcate am avut proasta inspirație să aleg varianta de a pleca de acasă în dimineața turneului. Nici acum nu mi-am revenit. Sper ca data viitoare să vin cu o zi înainte și să plec a doa zi după turneu.

Multumim participantilor, sportivi, insotitori, spectatori, reprezentantilor AmaTur Romania si nu in ultimul rand echipei de voluntari, cu totii parte la reusita sarbatorii tenisului de masa fagarasan " Turnirul Cetatii Fagarasului"!
Multumim gazdei C.N. "Radu Negru" Fagaras, precum si tuturor partenerilor si colaboratorilor, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil!
Multumim pentru frumoasele cuvinte de apreciere, venite din partea dumneavoastra!
Felicitari merituosilor castigatori,
Respect si Onoare tuturor sportivilor!

Trimis de pe al meu SM-A515F folosind Tapatalk

Arta tenisului de masa a fost expusa magistral in fotografie, de Florin, mare om, mare caracter, cel care a realizat veritabile tablouri cu oameni frumosi!
Multumim, prietene!

Trimis de pe al meu SM-A515F folosind Tapatalk

Felicitari tuturor pentru reusita turneului,un turneu la care am putut remarca:
-profesionalismul echipei de organizatori,cu totii foarte amabili si prompti;
-conditiile de joc foarte bune(sala,lumina,clima si,nu in ultimul rand,pranzul)
-sportivitatea tuturor participantilor;
-nivelul de joc tot mai ridicat la Open si Elite;
Bravo castigatorilor de la cele doua categorii,onoare invinsilor.
M-am bucurat sa reintalnesc vechi cunostinte si sa cunosc noi amaturisti,pasionati ai ping-pongului din toata tara.
M-a intristat vestea trecerii in nefiinta a tatalui lui Catalin Ivan,agnitean de-al nostru la origine:R.I.P.nea Ivane!
O alta noua generatie de tineri sportivi bat la portile afirmarii in Amatur(copii ambitiosi si talentati din Fagaras,Dumbraveni si Sibiu ,etc),lucru care nu poate decat sa ne bucure pe noi,cei mai in varsta,caci numai asa va putea continua frumoasa idila dintre om si sport!

Back
Sus