AmaTur: Turneu A Turnirul Cetatii Neamt 20 09 2025 (6 Cititori)

Ce reclamație sa fac ? Am propus ceva la “propuneri” dar am trecut nebăgat în seamă . Știu ca regulamentul așa permite , din păcate . C.D -ul nici măcar nu a avut bunul simț să îmi răspundă la propunerea mea.
Haideti sa ne plangem cu totii.
La hobby te impiedici de cei de la avansati. La avansati de cei de la open ...si tot asa .
Insa la elite e ceva mai fain : concursurile sunt divizate in 2 tabere : lupta intre divizionari si jucatori de liga de prin tarile Europei.. Si cealalta tabara cei care sunt impinsi de la open la elite ... Oameni care spera sa nu intalneasca vreunul din prima categorie , sa iasa din grupe..sau macar sa spuna ca au jucat tenis.
Personal..Nici macar nu pot spune.. ca am avut onoarea sa joc cu x sau y..atata timp cat fac cateva sute de km si pierd cate o zi sa particip la un concurs..
Cui sa ne plangem?. Ideea generala este :" nu te obliga nimeni sa participi!"..
( de aceea tot mai putini nu mai participa la concursuri.. De aceea tot mai multe interese ..de aceea tenisul se duce in jos. - nu se intelege cu exactitate ce inseamna AMATUR)

Nu ai mai făcut față la avansați ? Parcă ai trecut odată de această etapă , ai deja medalii la categoria asta , nu vrei tu să evoluezi ? Nu mai poate juca lumea de voi ăștia care “retrogradați “ de la avansați la hobby . Nu putem să jucăm și noi de voi . Rușine !!!!
Vă rog purtați aceste discuții în privat sau în topicurile corespunzătoare subiectelor la care faceți referire.
Mulțumesc.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus