dinicescuion
Banned
dl MOTISAN DRAGOS a organizat concurs anul trecut fara grupe superioare , in timp record am jucat numeroase meciuri si am plecat spre casa multumiti de nr de meciuri si nici obositi.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Din cate imi amintesc eu domnule Lica, turneul de amatori de la Călărași s-a terminat la ora 20 ,a mers foarte bine ca timp ,nu au fost timpi morti ca la alte turnee. Referitor la mese,da a fost o masa hobby ,asta e situatia,dvs am impresia ca scoateti numai anumite lucruri in evidenta,nu si pe cele bune,va rog sa organizati odata un turneu sa vedeti cum e! Asa stiti numai sa vorbiti in spate pe unul si pe altul ,ca meniu e nu stiu cum ,ca bate lumina,cam multe fitze,nu va obliga nimeni sa veniti! Numai cine nu munceste nu greseste,dovada ca am corectat ce a fost rau si turneul din octombrie a fost unul dintre cele mai reusite din tara!Cand vorbiti fiti mai cumpatat,ca ajungeti sa jigniti anumite persoane care chiar se zbat si vor sa faca ceva pentru tenisul de masa,dvs nu stiti ce eforturi am facut eu sa organizez turneul ala!Prietene Cornel, sa nu cadem in derizoriu cu aceste discutii!
Imi aduc aminte cum erai cu ochii carpiti de somn in toamna atat la Călărași cat si la memorialul G. Vaduva in București.
Cand ai jucat pe masa hobby la Călărași, te-ai simtit bine?
Atunci la vara faci dus la robinetul din gradina!
In niciun caz nu doresc sa marginalizam colegii de la open! Sa fie clar! Doar ca... ne cam incurcam reciproc!... (noi pe ei mai putin, dimpotriva- le suntem niste unelte complementare si folositoare!)
Eu unul as dori sa avem discutii constructive incat sa eliminam aceste situatii si eventuale "discriminari" pe viitor.
Dl. Dinicescu vine cu o idee la care nu m-am gandit... astfel incat sa impacam si capra si varza, cu aceeasi ora de incepere.
Grupe open+amatori, de 7, primii doi merg pe tabloul de open si locurile 3-5 tablou separat, la amatori, iar loc 6-7 out!...
Asta insemnand limitarea nr participanti la max. 7 juc X nr mese.
Si mai inseamna totusi o intoarcere in timp prin comasarea categoriilor valorice, insa apoi continuarea cu doua tablouri valorice, e interesanta!
Poate aplicam sistemul la turneul din Eforie!...mai ales ca sunt si in jud. C-ta + imprejurimi jucatori de open care poate doresc sa fie prezenti.
Orice alte idei sunt binevenite!
Multumesc!
Nu te enerva degeaba,chiar a fost super organizarea la voiDin cate imi amintesc eu domnule Lica, turneul de amatori de la Călărași s-a terminat la ora 20 ,a mers foarte bine ca timp ,nu au fost timpi morti ca la alte turnee. Referitor la mese,da a fost o masa hobby ,asta e situatia,dvs am impresia ca scoateti numai anumite lucruri in evidenta,nu si pe cele bune,va rog sa organizati odata un turneu sa vedeti cum e! Asa stiti numai sa vorbiti in spate pe unul si pe altul ,ca meniu e nu stiu cum ,ca bate lumina,cam multe fitze,nu va obliga nimeni sa veniti! Numai cine nu munceste nu greseste,dovada ca am corectat ce a fost rau si turneul din octombrie a fost unul dintre cele mai reusite din tara!Cand vorbiti fiti mai cumpatat,ca ajungeti sa jigniti anumite persoane care chiar se zbat si vor sa faca ceva pentru tenisul de masa,dvs nu stiti ce eforturi am facut eu sa organizez turneul ala!
D-le Dan, in discutie este turneul din 21.7, nu cel din 20.10 care am inteles de la colegii mei ca a fost la superlativ si imi pare rau ca l-am ratat, dar mi-a fost teama sa nu traiesc experienta din iulie! Diferenta e ca de la cer la pamant intre cele doua turnee!Nu te enerva degeaba,chiar a fost super organizarea la voi![]()
Scuze Georgica, ai si tu dreptatea ta.Ar fi si aceasta o solutie cu eliminatoriile dupa grupele inferioare, dar se vede ca nu a fost imbratisata de alti organizatori!
Stimate Cornel, ca si in postarea ta precedenta, mai in gluma mai in serios, vad ca te duci doar in extreme!... nu doresc "raul" colegilor openisti, dar nici mereu binele lor, in detrimentul nostru, doar pentru ca stiu dansii mai mult tenis. Daca doresc sa fim tratati toti corect si nediscrimnatoriu, asta nu inseamna comunism Cornele! Eu nu ma consider in clasa inferioara ("muncitoare"), chiar daca nu stiu destul tenis! Eu stiu ca platim aceleasi taxe si facem aceleasi eforturi ca sa ajungem la un turneu! Daca tu esti dispus la vesnice concesii si crezi ca astfel progresem, imi permit sa cred ca te inseli... nu progresam privind la turnee la colegii de Open de la 13,30 la 16.00, cand de obicei luam o pauza fortata! Nici cand jucam pe mese mai proaste, mai slab luminate, mai inghesuite cu doua grupe!
Maine iti doresc un turneu...capitalist, aerisit, civilizat si plin de progrese!![]()
Toti oamenii gresesc ,dar cei ce isi indreapta greseala ar trebui stimati.
El este unul dintre acei oameni care au invatat din greseli si urmatorul turneu cred ca a demonstrat cu virf si indesat.
Deci toata stima pentru astfel de oameni.