Eu incheiasem subiectul, dar… vad ca tot veniti peste mine!
In acest topic era vorba despre altceva.
Printre altele am amintit initial doar ca am jucat pe o masa proasta la Călărași fara sa jignesc… iar dvs vad ca ati luat foc !
D-le Stanciu, nu mi-am permis sa ma compar cu nivelul dvs. Se poate asa ceva ?
Aveti dreptate… noi astia, ca simpli jucatori activi, (’’clasa muncitoare’’) nu avem competenta/pregatirea/dreptul sa facem observatii ’’burgheziei’’(ca sa-l parafrazez pe Cornel 67) daca ceva e in neregula la nivel organizatoric !
Iar daca ne permitem… si mai avem si dreptate, ne mai dati si doua palme!
Postul in care va tot cereti scuze pt lumina si masa hobby, pt intarzierea meselor de la Viva (aici nefiind vina dvs) va face cinste si imi da dreptate… ei bine, ati omis sa va referiti si la simulacrul de sandwich cu apa !... amical va spun : mai bine nu le dadeati decat sa ne ofensati cu acele produse ciudate !
De obicei, dupa cate un turneu, participantii mai exprima cate un multumesc/felicitari organizatorilor… dar dupa acel turneu nu s-a intamplat !
Vad ca (va faceti ca) pricepeti greu : noi, in calitate de jucatori/clienti, venim sa beneficiem de niste servicii contra-cost, anuntate la un anumit standard (turneu A, A+, B, etc). Dvs. in calitate de organizatori, trebuie sa asigurati aceste servicii la standardele respective.
Cum au existat acele deficiente, asumati-vi-le si nu ma mai tot certati ! ; nu mai mutati discutia catre alte argumente : turneul excelent din octombrie si dezvoltarea tenisului de masa in zona. Sau ca sunt eu fitzos, fara caracter, lipsit de modestie, etc.
Ce legatura are sula cu prefectura ?!
Cat priveste caracterul… prieten adevarat iti este cel care iti spune ce si unde gresesti, nu cel care tace ori te minte ca esti bun si iscusit!
Referitor la servicii de tenis, pana acum vara de vara am oferit servicii de joc si antrenament a peste 100 amatori care fie mi-au calcat si pragul casei, fie doar au fost pe litoral si le-am oferit gratuit locatia de tenis !
Va invit sa le parcurgeti comentariile/impresiile la
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?6675-Eforie-Nord-locatie-antrenament-masa-ittf
si abia apoi sa incercati sa faceti aluzii la adresa persoanei mele ! Ma cam luati la ’’pret de matineu’’…
Vorbind de standarde si nivel, nu sunt strain de fenomenul organizatoric ; am organizat si administrat la randul meu timp de 6 ani nenumarate competitii sportive de fotbal si tenis-fotbal in cadrul Complexului Sportiv privat EDEN, (relatate si in presa locala constanteana-exista arhiva).
Revenind, eu stiu doar ca mi-am expus indreptatit si civilizat niste nemultumiri, nu am pus la indoiala faptul ca sunteti o persoana sufletista, dedicata acestui Circuit Amatur !
Dar daca n-as fi si eu la randul meu sufletist, n-as pierde timpul pe aici sa-mi exprim opiniile !
Spor la treaba !