UN SFAT

Viteza e mai mica la lovire flat , dar daca pleci oleaca mai de jos si continui un pic mai sus cand dai topspin efectul e devastator - adversarul crede ca mingea e usoara , dar cand atinge masa are o traiectorie greu previzibila ...

BM a spus:
Daca nu au fost doritori pentru cele doua fete DHS Skyline(in cele 24 de ore de cand am postat mesajul) m-am decis sa le incerc.
Experienta a fost inedita :D
Nu am mai dat cu fete asemanatoare si nu stiam la ce sa ma astept.
In primul rand cand am batut usor mingea de fata in loc sa sara a ramas lipita si a "curs" usor de pe paleta. Vali avea dreptate, sunt foarte lipicioase.
Ce pot sa spun?! Pe scurt au un control si un spin deosebit. Ma temeam ca nu voi reusi sa pun nimic pe masa dar merge si topspin-ul, merg si loop-urile. Dar viteza e mai mica decat la Sriver FX.
O sa dau in continuare cu ele sa vad ce iese :D

Abia acum cred ca m-am lamurit. Eu credeam ca viteza este aceeasi ca la Bryce, dar daca este mai mica decit la sriver nu cred ca mi se potrivesc. Eu sunt un jucator care in general joc mai bine pe contre ( capacul activ fiind una din armele mele de baza).

Nu se poate vorbi de viteza la fetele chinezesti ,desi exista si fete chinezesti rapide, daca e sa raportam la viteza fetelor euro/japoneze.
Fetele chinezesti sunt foarte bune daca ai un joc asemanator cu ce au asiaticii - adica daca incerci sa termini punctul din mingi scurte , de pe masa sau de la semidistanta. Pentru un joc de raliuri de departe de masa fetele euro/japoneze sunt mai potrivite , dar pentru un joc bazat pe efecte si mingi scurte, fetele chinezesti au mai multe atuuri.

La finalul a doua ore de antrenament senzatia a fost de control, multe mingi pe masa iar procentul de lovituri ratate a fost mai mic decat in mod normal. Topspinul dat din apropierea mesei cade mai scurt in terenul advers, iar loop-urile au o traiectorie "curba" foarte pronuntata ( unele ai impresia ca ies afara dar cad cu efect mare pe masa )
Pe de alta parte cu aceste fete lipite pe un lemn gergely smash-urile suna sec ( nici la topspin nu suna mai bine ) si viteza este evident mai mica.
Insa nu stiu daca 2 ore pot sa-ti descopere potentialul lor.
Totusi nu trebuie sa te astepti la revelatii, mai ales daca ai jucat o perioada mai lunga ( cazul meu ) doar cu o combinatie.
In concluzie pot spune ca nu regret ca le-am cumparat, desi am avut indoieli pana in momentul in care le-am lipit pe lemn :D

Back
Sus