unde gasesc huse??

costy23zone

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
33
Locație
București
am si eu nevoie de o husa nici prea scumpa dar nici prea ieftina.
puteti sa imi spuneti cateva magazine prin bucuresti?

Re: unde gasesc huse??

Am si eu ceva facut din lemn de nuc. Daca te intereseaza PM!

Pot sa i-ti ofer eu husa simpla DONIC-30 ron,dubla -40ron,depinde ce model doresti,eu am ultimele modele aparute cu STTUTGARD 2009

Probabil ca sunt vesnice, dar sunt foarte frumoase nici nu se compara cu una butterfly , poze abia maine sau chiar poimaine!

ai un magazin dedicat cu produse sportive pe strada Lipscani, București, unde aveau si huse, chiar si Butterfly, si deasemenea poti incerca magazinul Intersport de la Carrefour Baneasa Shopping City, unde au niste huse dragute dintr-un material foarte bun, la un raport calitate pret foarte bun....vezi tu daca sunt avantajoase ofertele, eu zic ca da...

Costi, ai vreo adresa de mail sau ceva?
Pun cateva de model si aici, restul pe mail.
dsc01215.jpg
dsc01218.jpg
dsc01233.jpg
dsc01228.jpg
dsc01222.jpg
dsc01224.jpg

Scuzati claritatea!

Na ca dupa ce s-a facut putin haz, omu ne-a inchis gura cu aceste "huse". Super tari, mie unul cel putin imi place, fie si ca idee. Bravo.

Varianta "dubla" inca nu am incercat dar incerc cat de curand, asta am facut-o doar de model sa vad daca are trecere, dar sigur are maine o cantaresc, referitor la pret nu stiu exact cat sa cer, va astept cu un pm referitor la pret.

Vorba aia...foarte tare frate!!!Felicitrile mele Radule!
Sincer nu ma asteptam sa iasa asa de bine.
Vreau si eu una neaparat,daca poti sa mai produci si alte huse.
Poti sa-mi raspunzi aici sau pe pm referitor la pret

Rares, mersi mult pentru aprecieri.Referitor la productie, vreo 6-7 bucati stau sa intre in prelucrare si daca merge treaba bine or sa mai fie!

Eram sigur ca face treaba buna dar nu stiam daca o sa gaseasca furniturile metalice necesare. Uite ca le-a gasit!

Referitor la greutate: Are 892 grame dupa cantarul de la alimentara (- 5-6 grame pentru ca era setat pe profit!)
Nu e grea deloc, e foarte frumoasa si de asemenea foarte rezistenta!
Pretul pentru una simpla cu 2 straturi de lac de luciu este de 120 de ron cu tot cu transport (sau 110 de ron fara transport).La pretul acesta peste ani pot sa ii mai dau 1-2 straturi de lac in caz ca e necesar!

Pretul este usor negociabil, fac si schimburi pentru lemne si fete!

Am redus pretul substantial, in caz ca sunteti interesati PM sau aveti o oferta de lemne/fete!

Back
Sus