Urmatorul turneu A se va tine la CLUJ!!!

table-tennis

table-tennis

sunt nou aici asa ca am ceva nedumeriri...ce inseamna un turneu A?se adreseaza jucatorilor avansati,super-avansati sau cum e?

Re: table-tennis

Re: table-tennis

iceman86 a spus:
sunt nou aici asa ca am ceva nedumeriri...ce inseamna un turneu A?se adreseaza jucatorilor avansati,super-avansati sau cum e?
Circuitul AMATouR este circuitul dezvoltat de `forumisti` si se adreseaza amatorilor indiferent de valoare. Turneu A inseamna turneu national iar turneu B este turneu local. Oricine are dreptul sa participe la oricare dintre aceste turnee.

atunci as vrea sa particip si eu.Are loc la sala sporturilor,dar la ce ora incepe concursul?unde se fac inscrierile si ce taxa se percepe?
Multumesc

Postez descrierea tuneului asa cum s-a obisnuit pana acum. Detalii vor fi adaugate si in cursul saptamanii.

DESCRIEREA TURNEULUI

LOCALITATEA: Cluj-Napoca
DATA: Sambata, 29 iulie 2006
ORA: 09:00
SALA: SALA SPORTURILOR "Horia Demian" Cluj-Napoca. Intrarea se va face prin sala mica de tenis din partea stanga a cladirii.
ADRESA+INDICATII ACCES: in apropierea stadionului U; tramvai 101 sau 102 de la gara
TIP MESE: Stiga Expert, Joola
NR. MESE: 6
SPATIU DE JOC: conditii de joc foarte bune
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: intre 09:00 si 18:00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 72
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 10-15 ron, depinde de nr. jucatorilor
TAXA ORGANIZARE: 0 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: cupe, diplome
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe (2 din 3 sau 3 din 5) + grupa finala (2 sau 3 calificati per grupa)(3 din 5)
NR. DE CAPI DE SERIE: conform clasamentului AMATour
POSIBILITATE GRUPE SATELIT: in limita timpului disponibil

M-am interesat astazi la cateva hoteluri aflate cat mai apropiate de Sala Sporturilor. Preturile ar fi urmatoarele:

Hotel Napoca ** - 0264-580715
Camera 1 pat - 115 ron
Camera 2 paturi - 180 ron
Camera 3 paturi - 210 ron

Hotel Sport ** - 0264-593921
Camera 1 pat - 164 ron
Camera 2 paturi - 215 ron

Ambele sunt in stil de ala vechi cu atmosfera comunista impregnata in pereti, mobilier si personal :D

Modificari 26 iulie

Pana acum, de departe cel mai avantajos ar fi

Hotel Universitas - tel. 0264-429788
Camera 1 pat - 86,1 ron (nu mai sunt camere libere)

Camera 2 paturi (fara televizor) - 141 ron (93,3 singur in camera de doua paturi)
E constructie noua si e cel mai aproape de sala (10 minute de plimbare lejera prin parcul sportiv pana la sala)

Maine ma duc sa ma interesez si de alte posibilitati de cazare. Ar fi bine sa stiu, totusi, macar orientativ, cati vor sa ramana peste noapte si daca doresc numai sambata noaptea sau si vineri noaptea.

O alta varianta tot in parcul sportiv ar fi complexul mic al sportivilor. Dar pentru ca se fac pregatiri de renovare acolo, numai vineri la pranz vom sti daca vor fi posibilitati de cazare. Preturile acolo sunt:
Camera 1 pat + TV - 99,3 ron
Camera 3 paturi - 60 ron/pat
Camere 4-5 paturi - 57,6 ron/pat

Pana acum....cea mai buna varianta pare pensiunea aia pe care am gasit-o eu pe net. (era cam 1 milion camera dubla ).

Totusi...hotelul ala nou de langa sala sporturilor pare interesant....mai ales ca e probabil si langa piscina olimpica... :D

Din Andrei Mureșanu cam este de mers si ai de schimbat autobuze si trolee ca sa ajungi pana la sala. Sau, ma rog, varianta taxi. Tot ce gasiti intr-unul din cartierele: Marasti, Gheorghieni, Zorilor sunt cam departe de sala care este in Manastur. Mai poate fi ok ceva prin Grigorescu.

pujocu a spus:
Unde si pana cand se fac inscrierile???

Aici, pana Vineri la 18.00 si Sambata la sala intre 9.00 - 9.30, in limita locurilor disponibile. Dar legat de locuri, nu cred sa fie probleme ...

P.S. S-au modificat unele date la cazare in pagina precedenta. Am mai incercat si la niste internate scolare din preajma, dar se pare ca toti intra in renovare peste vara.

bilutza a spus:
pujocu a spus:
P.S. S-au modificat unele date la cazare in pagina precedenta. Am mai incercat si la niste internate scolare din preajma, dar se pare ca toti intra in renovare peste vara.

Salut,
Pot aranja cazare in conditii excelente la o cabana vanatoreasca, la 10 km de Cluj, la GILAU, chiar la lacul de acumulare de pe Somes, sunt 5 dormitoare cu 2 paturi,, 4 cu un pat, sala de mese, bucatarie, sala de jocuri, terasa, gratar, teren de tenis, fotbal, se poate pescui, un complex turistic in apropiere, cu conditii bune de mancat si de baut, padure, aer curat, se pot caza si mai multi- fara plata, dar in conditii mai putin confortabile.
Pretul intregii vile pentru vineri seara-duminica pranz este de 10,5 milioane. Pentru transport pot oferi locurile libere din masina proprie, ar fi nevoie de inca doua.
Daca sunt 14 amatori, pretul este de 375000 lei/pers/noapte. Trebuie sa dau un raspuns ferm pana joi seara.

Pentru cei care nu pot da curs excelentei propuneri privind cazarea la Gilau, am gasit o oferta de cazare la
http://www.pensiune-junior.ro/
Mi-au spus ca inca au camere libere cu 2 paturi la 95 RON si cu 3 paturi la 120 RON. E destul de aproape de gara, iar pretul e fair la 3* (pentru Clujul asta scump !). Tel. pt. rezervari: 0264-432028

P.S. : Alegeti totusi Gilaul ! Nu veti regreta ! :wink:

Si prietenii mei vor sa filmeze, deci exista prize...
Un prelungitor cit mai lung n-ar strica sa ai totusi la tine...

Pentru cei care vin de la distanta, ii rugam sa nu ezite sa ne apeleze de indata ce ajung in Cluj:

Paul la nr. tel. 0721-012229
Ciprian la nr.tel. 0740-665821
Shuni la nr. tel. 0745-369477

Back
Sus