Va rog sfaturi pentru achizitinarea unei palete

krazyeone

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
47
Locație
București
Salut
Sunt un fan si practicant al acestui frumos sport si dintotdeauna mi-am dorit sa am o paleta mai buna
Ma consider incepator cu toate ca joc de cand sunt mic, dar nu intotdeauna imi gasesc timp sa joc, folosesc top spin si trag dar mai rar , folosesc Forehand cat si Backhand, ce ar fi preferabil ALL sau DEF?
Am inteles ca sunt ok cei de pe acest site (http://www.dandoy-sports.com), prefer sa cumpar lucruri nou si nu ma deranjeaza daca astept
Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi
Suma pe care doresc sa o aloc ar fi undeva in jur de 2 mil
Care este diferenta intre manere (Handle), am vz ca sunt de mai multe tipuri, trebuie sa cumpar 2 tipuri de fețe?
Multumesc mult

Re: Va rog sfaturi pentru achizitinarea unei palete

Salut.si eu sunt incepator si nu ma consider in masura sa dau sfaturi.iti voi spune decat o parere.
Eu joc cu un ALL+ si mi se pare cea mai buna alegere pentru incepatori.are un control foarte bun si la inceput asta trebuie sa ai in vedere.Referitor la achizitie, nu stiu ce sa spun, daca vrei neaparat lemnul nou mergi la dandoy,daca nu poti lua ceva de pe forum fata probleme.Lemnul nu conteaza daca e nou sau nu, imp e sa nu fie rupt sau cioblit.
Era cineva pe forum care vindea chiar un Andro CF kinetic ALL+ (ce am eu in semnatura) la un pret foarte bun si extrem de putin folosit.Cat depre fete, depinde cat esti de bun si ce pretentii ai.eu folosesc bryce fx pe ambele pt ca deocamdata nu sunt chiar asa bun incat sa ma declar nemultumit de setup.Cel mai important lucru la inceput e sa inveti sa lovesti corect, nu sa ai cel mai scump setup.
uite vb cu omu pentru lemn...sper sa-l mai aiba, iar cu restu banilori iti iei fețe sau altceva.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=23
uite si link la lemn:
http://andro.ro/index.php?c=7&sc=1&d=68
bafta multa.

da pt inceput un lemn de control si fete la fel... preferabil sa nu cumperi pana nu incerci sa vezi daca iti place daca nu ai de la cine sau unde...vezi pe forum discutii legate de echipament si te orientezi
daca esti din bucuresti sau daca ai putea sa vi poti proba la sala mai multe lemne si fete de mai toate categoriile (sunt niste lemne de vanzare la sectiunea de echipament topicul vanzari lemne si fete)
pt contact: 0723 642 616 -Marian

daca vrei un lemn ieftin si bun recomand LKT instinct + costa 55 roni dar lucreaza foarte bine pt banii astia
ca fețe depinde de preferinte

cu ce alt lemn l-ai compara? (lkt instinct+)

Ce parere aveti de Stiga Allround Classic + fete Butterfly Sriver FX ?
e ok 1,5 pe ambele fete sau sa alternez 1,5 cu 1,7?
Din ce am citit ar fi combinatia perfecta pentru a trece de la o paleta low cost si una mai ok

daca tot vrei stiga All ia Stiga NCT modelul nou,e mai bun si il poti folosi si pe viitor cu 2 fete cu efect incorporat ,pretul e cam la fel.
E lemnul cu care joaca acum Alexei Smirnov

teodorus29 a spus:
daca tot vrei stiga All ia Stiga NCT modelul nou,e mai bun si il poti folosi si pe viitor cu 2 fete cu efect incorporat ,pretul e cam la fel.
E lemnul cu care joaca acum Alexei Smirnov
Nu tin neaprarat la marca Stiga, acum de ex am o paleta Stiga Force care nu imi place dar am dat 300 mii pe ea

Ce anume ti-ai dori in plus fata de paleta pe care o ai acum?

VISCO a spus:
Ce anume ti-ai dori in plus fata de paleta pe care o ai acum?
Ce doresc?.. o alta paleta :)
Un control mai bun al efectului, practic cu aceasta paleta nu poti controla mingia indiferent de cat de mult efect aplici, iarasi daca cineva pune un efect nu poti sa anihilezi sub nici o forma

Pai normal ca nu poti sa faci nimic cu paleta pe care o ai pt ca e varianta hobby

Ca fete ia unele de 2 mm

Am si eu mark V la 30 * , si mai am si coppa , si mai multe .
Daca ai noroc poate gasesc si Butterfly Flextra .

Bty Sriver fx,Yasaka mark V,Donic Coppa tenero,tagora,Yasaka Gps,Fusion,Nittaku Hammond,Joola Samba
Toate sunt bune

Am eu un lemn Andro CF kinetic ALL+ de vanzare daca te intereseaza.

Inca o intrebare va rog
Daca achizitionez lemnul + 2 fete de 2.1 mm trebuie sa achizitionez si burete separat?

nu. fetele vin cu buretele atasat de ele. cand se desfac se desfac cu totul.

2.1 inseamna grosimea buretelui, iar unde vei vedea dupa numele feței particula ox, inseamna ca este fara burete.Vezi pe forum ca pedagogii nostrii in alde tenisului de masa si-au tocit degetele pe tastatura tot scriind cam care ar fi criteriile in alcatuirea unei palete de incepator! Spor la citit!!!

Back
Sus