Felicitări Silviu Mitrea, ai âmbunătățit jocul, poate reglezi cumva si fair play -ul. Am auzit ca ai "lovit" din nou!
Multumesc frumos domnu Gelu!
Sper ca felicitatile nu sunt precum scuzele cand se da o minge cu tusa sau fileul, de complezenta

Sa nu ne mai ascundem dupa fileu, toti ne bucuram cand dam o minge cu tusa sau fileul.
M am uitat prin sala si nu v am vazut, v as fi acordat revansa pentru victoria de la Techirghiol

Am ''lovit din nou'' iara am castigat la Brăila

Ma bucur ca am reusit sa va captez atentia, probabil ca mi studiati jocul in vederea unei noi confruntari.
Il stiu pe cel care va informat.Sunt un pic confuz in privinta lui.
Nu stiu cand e sincer si cand e fals.Cand ma felicita ''bine ca l ai batut pe asta'' (Manea M.) sau acum cand comenteaza din gradene.
Asa proceda si cu mine, ma suna sa fac anumite comentarii pe unde erau discutii pe forum.
Va pot arata corespondenta din telefon daca nu ma credeti.
Daca ar fi sa l citez pe Winston Churchill "Nu vei ajunge niciodata la destinatie daca te vei opri sa arunci cu pietre in fiecare caine care te latra."
Credeti ca as mai fi ajuns in finala daca dadeam atentie la toti chibitii din tribuna?
Eu cred ca nu este lipsa de fair-play sa servesti cu o mana dupa care sa joci punctul cu cealalta.
Va doresc sanatate si multe bucurii!