AmaTur: Turneu A "Valurile Dunării", Brăila - 11.08.2018

- Multumim si Felicitari Organizatorilor care si-au dat silinta sa faca lucrurile sa functioneze Ok... si Turneul sa se desfasoare conform planificarilor. 👍 👏

- Felicitari tuturor celor care ati avut un traseu victorios pana la un moment dat... Gr. Inf - Gr. Sup. sau ceva in Eliminatorii... 👍 👏 chiar daca... "Infrangerea va ajuns din urma"... Arz'o Focul... :lol::lol::lol:

- Salut pe toti cei dragi care au facut ca - Atmosfera Turneului - sa fie Prietenoasa, - Competitionala, - si... "Pe Gustul Nostru" ... 👍👏:lol::think:

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR

- TURNEUL "A" - VALURILE DUNARII - Brăila - 11 AUGUST 2018

- Brăila - TURNEU A - 11 AUG 2018 - VALURILE DUNARII -

Felicitari castigatorilor, cinste tuturor participantilor. Multumiri organizatorilor pentru eforturile depuse spre buna desfasurare a turneului.
O finala minunata la Elite intre Durdun si Enciu urmata de una inedita la Incepatori, merita mentiuni speciale finalistii de la incepatori, Calcic Adrian la prima participare iar castigatorul Manole Dan la doar a treia.
Un turneu frumos, bine organizat.
Voi reveni cu placer.

Fotografie de grup Elite/Open

Fotografie de grup Elite/Open

42053b3cd664591704282d50b5178491.jpg
81d14cefc0141ac0552f427db8900442.jpg
5ed4f5b5d148517fe6c96a7d745006fd.jpg
99c15e4aaea3503b73cb4074520ad864.jpg

Mulțumim tuturor participanților pentru prezentă, fair-play și ajutorul dat organizatorilor pentru fluidizarea turneului.
Faptul că Turneul Open s-a terminat la ora 16.49 s-a datorat seriozității concurenților și faptului că am avut mai multe mese (20) decât cele necesare sistemului de joc propus (16).
C?știgătorii celor 4 seturi de mingi oferite șefilor de grupă care și-au terminat primii inferioarele au fost:
-Elite - Wischegg Robert;
-Open - Braniște George;
-Avansați - Ivan Adrian;
-începători - Popescu Apreotesei Mihai.
Mulțumim George Durdun atât pentru mingile de joc puse la dispoziția concurenților, cât și pentru cele 4 seturi pe care a refuzat să i le plătesc.
Vă așteptăm, pe cei din Zona 2, în aceiași Sală Polivalentă la Turneul A+ Regional din 01.09.2018.
O duminică liniștită vă dorim!

Revin și cu o "mea culpa". Nu sunt nici eu, la fel ca și alți Organizatori, scutit de a cădea în greșeală.
La categoria Elite locul 5 calificat din inferioare a fost R?șnoveanu Daniel, deși observ acum că Nicolae Alin avea setaverajul de departe mai bun.
Ținând cont de faptul că R?șnoveanu Daniel nu s-a calificat mai departe din grupa superioară și nu afectează clasamentul general, o să-l trec pe Nicolae Alin cu o poziție mai sus în clasament, în locul Dl. R?șnoveanu Daniel.
Scuzele mele Dl. Nicolae Alin!

P.S.
Rezultate din grupele superioare începători le găsiți în postul #224

Ultima editare:
Felicitari tuturor pentru participare la acest turneu, felicit de asemenea medaliatii tuturor categoriilor, EXCELENTA organizare, astept si la alte concursuri o asemenea organizare, multumim Brăila pentru tot.
PS Marcel poate poti posta si grupele superioare la open.

Later edit:
Rezultatele din grupele superioare Open le gasiti in postul #204.

Ultima editare de un moderator:
Ca de obicei la Brăila organizarea este excelenta. Bravo baieti s-o tineti tot asa.
Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor. Felicitari in special lui Adrian Calcic care m-a invins in semifinala. Am reusit sa aducem doua cupe foarte frumoase la Panciu. Foarte buna ideea de a mai schimba ordinea intrarii in concurs a categoriilor. Am avut posibilitatea de a-i vedea de aproape pe baietii de la elite. Au cu totii niste calitati deosebite. Este o placere sa-i vezi jucand.
Voi reveni cu mare placere la regionalul din 1 septembrie.

Cel mai rapid turneu la care am participat, la 11.30 am terminat grupa inferioara , la 15 jucasem si meciul din sferturi, felicitari organizatorilor

Back
Sus