VAMUIRE

alecsu

boboc
Scor reacție
0
Locație
Baia-Mare
Stie careva cum se face vamuirea la POSTA ROMANA, am comandat nite fete/lemne in China si urmeaza sa soseasca.Care e procedura, la ce sa ma astept, conteaza valoare produselor !?Va rog sa ma informati cei care aveti experienta cu asa ceva.
alex

Re: VAMUIRE

Da, depinde de valoare. In rest, depinde de bunavointa agentului vamal. Daca ridicati de la oficiul din Ghencea, o sa va ceara factura printata de pe net. :(

Eu sunt din Baia Mare, dar daca in colet nu am nicio factura !?? Comanda am facut-o la eacheng.net, trebuia oare sa le spun sa trimita o factura cu valoare mai mica sau sa declare coletul cadou !!??Lamuriti-ma sa stiu pe viitor cum sa ies mai ieftin cu vamuirea.
alecs

Chinezii trec singuri 'Gift" pe pachet, fara sa le ceri. Probabil ca nu o sa ai probleme.

mie mi-au trecut "din oficiu" chinezii coletul ,cu un lemn si 2 fete, la 2 dolari.

lucratorul vamal m-a informat ca daca depaseste 100 euro se taxeaza, daca nu, nu. Cel mai bine ar fi sa intrebi la oficiul postal unde iti va veni coletul.

Depinde de cheful vamesului. O data mi-a cerut copie dupa valoarea comenzii. Daca nu depaseste 100 de euro iti ia numai TVA. Daca depaseste, atunci iti si vamuieste. Alta data nu m-a intrebat nimic...

Back
Sus