ÎNCHIS Vand 2 fete Yasaka Rakza 7 Soft max

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adriano

senior
Scor reacție
88
Vârstă
43
Locație
Turda
fetele sunt impecabile, folosite la un antrenament de 1,5 h, practic sunt ca noi, dim fata rosie 150/157 mm, fata neagra 149/157 mm ,made in germania ,se vinde doar la pereche pret 120 lei sau paleta completa la 150 lei ----VANDUT

Ultima editare:
Vreau eu paleta Franculescu Mihai drobeta turnu Severin, str Maior Corneliu Savoiu nr. 3, bl. A1,sc2,ap.10 prin posta româna. Cu stima!!!

fetele sunt impecabile, folosite la un antrenament de 1,5 h, practic sunt ca noi, dim fata rosie 150/157 mm, fata neagra 149/157 mm ,made in germania ,se vinde doar la pereche pret 120 lei sau paleta completa la 150 lei
[/QUOT

- - - Actualizat - - -

pe ce lemn sunt lipite fețele?

sunati-ma maine dupa ora 10,multumesc 0742882510

- - - Actualizat - - -

Vandut Marcu Vasile

fetele sunt impecabile, folosite la un antrenament de 1,5 h, practic sunt ca noi, dim fata rosie 150/157 mm, fata neagra 149/157 mm ,made in germania ,se vinde doar la pereche pret 120 lei sau paleta completa la 150 le

STIFTURI IN TOATA REGULA FRATE ,am sa rog pe aceasta cale sa aiba grija administratorul de el .iar dumneata frate ca sa nu mai lungim vorba sa trimiti banii inapoi pe adresa pe care ai trimis pachetul.Iti promit ca nu am sa las asa treaba am sa ma duc stiu eu unde si o sa ai mari necazuri .

Am stat de vorba cu tipul si il cred ca nu a stiut de aceste fețe si a inteles ca trebuie sa trimita banii inapoi

macar e bine ca nu e tepar ci doar un naiv sau novice in ale materialelor

Referitor la anuntul meu de mai sus, am vorbit cu d-nul ce mi-a vandut fetele respective si a recunoscut ca sunt ,,clone,, ,dar la cumparare nu mi-a confirmat acest lucru, imi cer scuze d-nul Marcu pentru neplaceri. Multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus