ÎNCHIS Vând 5 lemne și fețe.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

peg307

senior
Scor reacție
1
Vârstă
53
Locație
București
4 lemne OFF, doar probate, fără lovituri (JOOLA Aruna ST - 240 LEI/reducere 220 lei , Stiga Tube Carbo ST - 120 LEI/reducere 100 lei, HM Levi ST- 110LEI/vândut, Tibhar Nimbus VIP AN - 120 LEI/reducere 100 lei).
Actualizat.
Adaug la vânzare un lemn Butterfly Schlager Carbon. ST. 91 g, fluture negru, impecabil fără nicio lovitură sau modificare. Are seria J006960PWG.

1 pereche Yasaka Rakza 7 soft max,146*152mm. Fața roșie are două ciupituri reparate, în afara arie de lovire a mingei. 100 lei;
1 pereche Yasaka Rakza 7, 2mm,150*153mm, jucate aprox. 8 ore. Impecabile. 180 lei/vândute;
1 pereche Tenergy 05 max.150*152mm. Fața neagră are o ciupitură aproape de mâner, către exterior.100 lei;
1 pereche Tenergy 05 fx. max. 150*150mm. Fețele sunt jucate, au eroziuni pe exterior și câte o ciupitură , dar încă mai pot fi folosite. 50 de lei;
1 față neagră Donic blues,152*152mm. doar probată 1 oră. 50 de lei.

Deoarece este prea greu să atașez poze ptr. toate produsele, o să atașez fotografii pentru produsul de care cineva este interesat.
O zi bună!
EDIT: POZE T05 FX

- - - Actualizat - - -

Poze cu HM Levi.

- - - Actualizat - - -
Actualizat.

Ultima editare:
HM Levi este rezervat pentru colegul Petre Poli.

- - - Actualizat - - -

HM LEVI a fost vândut.

Lemnul STIGA T C este nou, nu are nicio lovitură. în pozele de mai sus, are lipite fețele YASAKA R SOFT.
Crede-mă pe cuv?nt! Deocamdată nu dezlipesc fețele, deoarece doar le-am lipit, pentru a le conserva mai bine.

Nu. Eu le?am cumpărat pentru fiica mea, ptr. a vedea în ce măsură se compatibilizau cu stilul ei de joc.
Acum, după ce am ales un lemn Victas F.C., pe toate celelalte le vând. O zi bună!

Nu. Eu le?am cumpărat pentru fiica mea, ptr. a vedea în ce măsură se compatibilizau cu stilul ei de joc.
Acum, după ce am ales un lemn Victas F.C., pe toate celelalte le vând. O zi bună!

Am uitat sa precizez, ma refeream la schimburi fete pt fete. O duminica frumoasă sa aveți.

Din păcate și fețele au cam aceiași poveste cu lemnele. După mai multe încercări, am ales fețe noi Tenergy 05 2.1.
O zi bună!

- - - Actualizat - - -

Fețele Yasaka R. 7 2.0 au fost vândute.

buna ,ma intereseaza perechea de fete Tenergi 05 FX daca mai este valabil si uzura lor, multumesc

Ptr.- adriano. Gradul de uzură îl puteți evalua din fotografii. Valabil.

Puteți să ne spuneți, vă rog, un preț pentru lemnul Schlager Carbon cu fluture negru? Și câteva poze, dacă se poate, pentru a ne delecta privirea. Mulțumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus