ÎNCHIS Vand: Adeziv/Fete/Lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna ziua,imi mai puteti trimite un lipici cu 15 lei?Adresa mea o mai aveti?

Buna,

Din pacate nu mai am adresa dv-stra...puteti sa o trimiteti in MP...Multumesc !
- - - Actualizat - - -
Adaugate produse noi !!!

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Xiom Vega-China - MAX - Neagra - Dimensiuni: L=160mm, l=154mm - impecabila...jucata 1 antrenament(burete curatat de adeziv) - 110 lei

vanduta!

foarte bun adezivul ... lipeste foarte bine ( am dat 2 sau 3 straturi) se dezlipeste usor de pe lemn si de pe fata; mie mi se pare ca este cel mai practic dintre cele pe care le-am folosit (Joola si Donic)

foarte bun adezivul ... lipeste foarte bine ( am dat 2 sau 3 straturi) se dezlipeste usor de pe lemn si de pe fata; mie mi se pare ca este cel mai practic dintre cele pe care le-am folosit (Joola si Donic)

Multumesc frumos d-nu George pentru apreciere...sa-l folositi sanatos!

- - - Actualizat - - -

DHS Hurricane 3 Neo Provincial Blue Sponge - MAX - Neagra - Dimensiuni: L=161mm, l=153mm - impecabila-jucata 3 antrenamente...noua a costat 69$ (burete curatat de adeziv) - 170 lei

JOOLA Drum - MAX - Neagra - Dimensiuni: L=164mm, l=158mm - este similara cu hurricane 3 dar mai lipicioasa si cu mai mult spin - stare foarte buna(burete curatat de adeziv) - Reducere: 55 lei - REZERVATA

Vandute!!!
- - - Actualizat - - -
Adaugate produse noi !!!

Valabil ... - Click AICI

Ultima editare:
Buna ziua! Vreau sa cumpar un pachet mare de Eco Lex! Eu sunt din Timișoara si ma pot deplasa oriunde in oras pt a intra in posesia lui! Astept raspuns! multumesc

up...
- - - Actualizat - - -
Adaugate produse noi !!!

Valabil ... - Click AICI

Adaugat fete TENERGY ... fac reduceri pt mai multe fete cumparate

Salut, vreau eu fata dhs huricane provinciale.
Oficiul postal 80, București Sector 3, Post Restant.
Calin, Florin.
Ecole xeul a ajuns, merci.
Astept un semn.
Multumesc.

Este postat de 4 zile, asta inseamna mult?

Buna ziua...intr-adevar fata s-a vandut...imipare rau...o zi buna !
- - - Actualizat - - -
Adaugate produse noi !!!

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Tenergy 64 rosu max 148/145 - 40 lei (jucat 2 luni)
VANDUT!
- - - Actualizat - - -
Ding Yi - (priza tok) - Lemn confectionat de marele maestru Ding Yi( a costat 250 euro si nu se gaseste in comert)...lemnul a fost rupt la maner si reparat foarte bine de d-l Dan(alehandro) - Reducere - 120 lei

Vandut!

Butterfly Challenger Attack - 1.9mm - Neagra - Dimensiuni:L=151, l=149mm - stare buna...burete curatat de adeziv si ciupit un pic - Reducere: 40 lei

Vandut!

Adaugate produse noi !!!

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Tenergy 05 rosu max 159/152 - REDUCERE 110 lei (are semnatura lui Timo Boll)

Vanduta!
- - - Actualizat - - -
PALETA COMPLETA : STIGA OFF CR WRB+ TENERGY 64+TENERGY64FX = 220 LEI

Ultima editare:
Adaugate produse noi !!!

Fac schimb cu produse din lista de mai jos pentru acest lemn: STIGA Offensive Classic Carbon - FL

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
DHS Hurricane King III - FL - Arylate Carbon - ( a fost rupt de la maner si reparat de D-l Alehandro) lemnul arata foarte bine si simtul este acelasi ca si la un lemn nou - Reducere - 270 lei

DHS Skyline TG 3 - Blue Sponge -(comerciala)- MAX - Neagra - Dimensiuni: L=157mm, l=151mm - impecabila...jucata cateva antrenamente(a fost lipita de doua ori pe lemn si are niste ciupituri de la prima dezlipire de adeziv) - 80 lei

Tenergy 64fx rosu max 145/145 - 40 lei

Vandute !!!
- - - Actualizat - - -
Joola K3+ (PLUS) - FL - Reducere: 120 lei

Vandut!!!

Adaugate produse noi !!!

Fac schimb cu produse din lista de mai jos pentru aceste lemne : STIGA Offensive Classic Carbon - FL, Stiga Rosewood XO - FL si Stiga Intensity Carbon - FL

Valabil ... - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Tenergy 25 rosu max 154/148 -REDUCERE 110 lei

RETRAS! JOC EU CU EA :D

Adaugate produse noi !!!

Fac schimb cu produse din lista de mai jos pentru aceste lemne : STIGA Offensive Classic Carbon - FL, Stiga Rosewood XO - FL si Stiga Intensity Carbon - FL

Valabil ... - Click AICI

Buna seara. Am vorbit pe MP. Astept pachetul mic de adeziv Eco Lex. Numai bine.

Buna Ziua,

Am trimis adezivul spre dv-stra azi de dimineata...pe vineri ar trebuii sa il primiti
- - - Actualizat - - -
Adaugate produse noi !!!

Valabil ... - Click AICI

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus