ÎNCHIS Vand Butterfly primorac off- japonez - 260 leil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adishorul

active member
senior
Scor reacție
145
Locație
Bistrița
Vand lemn Butterfly primorac off- varianta japoneza cu serie si stanta JTTAA folosit foarte putin practic doar testat, este nelovit, nezgariat - 260 lei banii in cont.

Ultima editare:
de ce nu l ati probat ...poate e impecabil.. nu e curios cine l a cumparat ? va intreb pt ca: cei care citesc... cel putin mie mi apare fara nici o rautate va spun doar un semn de "?"

de ce nu l ati probat ...poate e impecabil.. nu e curios cine l a cumparat ? va intreb pt ca: cei care citesc... cel putin mie mi apare fara nici o rautate va spun doar un semn de "?"
Dl. Catalin semnele de intrebare sunt doar in mintea dvs. amicul care doreste sa-l vanda a cumparat 3 bucati la greutati selectionate si daca primele doua nu i s-au potrivit pe mana de ce credeti ca l-ar fi probat si pe al 3-lea :) Deci lemnul este nou in cutie neatins si neprobat asa cum am mentionat. Sunteti interesat de lemn sau doar vroiati sa imi agresati onestitatea ;)

nu ...toata stima ..daca scriati asa nu mai ziceam nimik..un schimb nu doriti ?
primorac carbon + diferenta
scuze ma gandeam ca e alc ...mii de scuze ..o zi buna

Ultima editare:
id mihay_man2003..... sterge din mesaje ca nu mai poti primi...vreau sa stiu gradul de uzura la fata....

Vand Butterfly Innerforce AL nou - 400 negociabil

Vand Butterfly Innerforce AL nou - 400 negociabil

Salut va intereseaza schimb cu butterfly schlager aramid carbon de la mine plus 150 de lei?

Sent from my iPad using Tapatalk

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus