ÎNCHIS Vand Butterfly Schlager Carbon ST Fluture negru

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adriano

senior
Scor reacție
88
Vârstă
43
Locație
Turda
Este in stare f. buna, fara defecte, pret 800 lei. Detalii pe privat.
fe86631fc16c7d372bf4f09cc7e823f7.jpg
9064a75cbc824c8b596e60e3944c15f4.jpg
e32da24a9a47172b988d70074b86d40a.jpg
4f291b3056de32c1fe1cc68fd07f1415.jpg
2f4c551389ff028f6169b78633c525de.jpg
13e26f0796a27db0dc580287b4185a37.jpg
742778239a75cf80f3a8bc604eb8b0f0.jpg

Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk

Frumos lucru!
Spor la vânzare!

Un lemn ok, dar foarte scump pt unul care este cu serie ,nu am vazut pe nimeni sa ceara atat de mult pana acum,,,,,

Ofer cu placere pe Lemn 500 lei. + banii pentru Transport cu Fan Curier verificare colet cu plata la mine.

(cam asa face si dl. Adriano cand vrea sa cumpere ceva de la cineva negociaza pana la sange)....te zapaceste dar pana la urma nu mai cumpara nimic.

Ultima editare:
Aveti PM cu oferta mea !

- - - Actualizat - - -

Revin asupra ofertei...observ ceva discrepante in pozele de calitate foarte buna, facute acestui lemn...seria este J ceea ce inseamna an fabricatie 2009. Ultimele lemne cu fluture negru au fost scoase pe piata in 2007 ( seria H )...privind cu atentie poza cu sigla din capatul manerului, se observa urmele unui patrat sub sigla cu fluture negru ori toata lumea stie ca sigla argintie ce ar corespunde anului 2009, are aceasta forma patrata...ori doar mi se pare ceea ce inseamna ca lemnul e o raritate absoluta, ori sigla a fost inlocuita de un amator de bani multi ( Butterfly a gravat serii pe lemne tocmai pentru a preintampina eventualele fraude )...astept lamuriri suplimentare ! Multumesc !

Ultima editare:
Sincer nu stiu, nu sant un expert al lemnelor, asa l-am cumparat de la cineva de pe forum.

Lemnul Schlager retras de la vanzare

Daca tot s-a retras, intreb si eu doar ... mi se pare mie, sau fluturasul are aripa din dreapta putin mai sus decat cealalta?

Daca tot s-a retras, intreb si eu doar ... mi se pare mie, sau fluturasul are aripa din dreapta putin mai sus decat cealalta?

:))))
...sau seamănă cu George Durdun. Cine nu știe, George, de la multă mișcare pe dreapta are brațul ca la Butterfly:))

Cred ca adriano are dreptate, a achizitionat lemnul de pe acest forum. Anul trecut coelgul nostru peg307 a pus la vanzare un schlager:

""Adaug la vânzare un lemn Butterfly Schlager Carbon. ST. 91 g, fluture negru, impecabil fără nicio lovitură sau modificare. Are seria J006960PWG.""

Seriile par a corespunde, sa ne ajute aici colegii care se pricep la lemnele butterfly.

Acesta este anuntul.
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?16934-V%E2nd-5-lemne-%26%23537%3Bi-fe%26%23539%3Be

- - - Actualizat - - -

Lipseste un L din seria trecuta la vanzare de catre peg307 dar cred ca a uitat el sa o scrie:)

Mie unul nu mi se pare a fi umblat la fluturele negru sau sub acesta, cuisoarele nu au urme de interventie la ele asa ca parerea mea este ca este un lemn original. Doar ce am vandut un Schlager carbon FL pe ebay tot cu seria J dar cu fluture argintiu. Asa cum s-au fabricat in paralel cu fluture negru si argintiu seriile G, H si chiar I este posibil sa fie si cateva fabricate tot cu fluture negru seria J cu toate ca sincer nu am mai vazut pana acum. Oricum cu fluture sau fara la seria J sar la fel. Daca aveti dubii ca nu este aplicat in mod corect fluturele negru si ca lemnul a suferit interventii ma ofer eu sa-l cumpar. Proprietarul poate sa-mi faca o oferta pe privat.
Cu stima si respect dragi iubitori ai acestui sport.

Eu doar am intrebat de aripa, n-am spus ca s-a umblat la ea :) ... am eu o obsesie pentru liniile strambe, atata tot :)

Eu doar am intrebat de aripa, n-am spus ca s-a umblat la ea :) ... am eu o obsesie pentru liniile strambe, atata tot :)
Fara suparare dar am avut si vazut nu unul ci mai multe lemne Butterfly cu fluture negru care nu aveau fluturele perfect centrat pe mijloc (o aripa mai sus decat cealalta��) asa ca acesta nu este un criteriu prin care se poate stabili cu certitudine originalitatea fluturelui.

Nu cred ca asezarea fluturelui este marea problema. Ca sa ne edificam il rog pe adriano sa ne mai ataseze inca o poza pe lumina, la fluture, acolo apare cum bine a sesizat colegul dan "" se observa urmele unui patrat sub sigla cu fluture"" daca acel patrat exista atunci este clar ca la acest lemn s-a intervenit si aici colegul nostru peg307 ar trebui sa ne aduca niste lamuriri.

N-as cumpăra un lemn cu fluturele strâmb ... sau dacă as ține neapărat, l-as scoate si l-as pune drept :)

De fapt, acum după două doze de Beck's mi se pare că -i drept :)

Probabilitatea ca aripile să fie la același nivel tinde la 0.Tot timpul o aripă e mai sus și evident că aripa cealaltă e mai jos,dar nu se observă cu ochiul liber.Dacă ne uităm la fluture cu un telescop sau micrometric,cum ar zice alcineva, o să observăm diferența de nivel dintre aripile sale.:p

Era pe aici cineva care vindea o lupa de aia meseriasa, cu suport ... cred ca ar fi suficient ... sau doua-trei Beck's, efect garantat. :)

Să încercăm să dăm de lupă,că nu țin minte să o fi cumpărat-o cineva:confused:

Poze cu Schlager Carbon
1e047e44db8e9eee311920f809f9bbe6.jpg
241d96d73eb49fd0da549b93377a6aeb.jpg
7461ca6653561eb54d7556f1436fb7d0.jpg

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus