ÎNCHIS Vand Butterfly Schlager Carbon ST Fluture negru

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Mie mi se pare la locul ei gangania..... nu prezinta urme de interventie, nu se vede nici o pseudo urma de tablita dreptunghiulara dedesubt... pare autentic 100%!
Spor la vanzare!

Lemnul a fost scos de la vanzare ... altfel nu ne permiteam atatea interventii :)

,,, aici este prima poza partea stanga este vizibil destul de clar linia de patarat adaugata prima data, nu este spalat

,,,, poza adaugate azi spalata, dar tot este vizibil, scuze care este ideia ca ai curatat lemnul?....

dle. Adriano daca cineva va pacalit este destul de rau o rezolvati cumva, dar nu incercati sa ne palcaliti si pe noi acum,,, se vede ca ati curatat locul acela cu ceva, dar urma tot se vede ,,, sunt orb si tot vad urma... simplu ia un varf de cutit si da la o parte fluturele ca nu pateste nimic daca esti om corect si adauga poze sa vedem ce este dupa fluture.... Este greu?... Lemnul este Original nu se pune problema, si fluturele este original, probleme este daca este cu fluture negru sau argintiu asta trebuie sa vedem.

Este posibil ca si cel care ti a vandut lemnul sa nu stie ce a vandut, a mers de la unul la altul si nimieni nu a bagat de seama acest lucru, tu poti sa rezolvi acest mister acum, daca nu de data acesta te faci vinovat ca ai stiut.

,,,, lemn normal fara urme de patrat ,,,,

Vanzare ,,, imi retrag oferta!

Ultima editare:
Leo ai luat-o razna cu spalaturile :):). Nu e nici o spalatura, e o poza deschisa la lumina. Uite cum cade lumina pe mana lui adriano. E clar de ce se vede mai bine cantul manerului.

VAANDUT

Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus