- Scor reacție
- 265
- Vârstă
- 38
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sunt tare curios sa-mi spui la ce te ajuta gramajul,daca tot intrebi,buna seara . ce gramaj are lemnul ?
Sunt tare curios sa-mi spui la ce te ajuta gramajul,daca tot intrebi,
Si inca ceva,omul ti-a spus ca e noua ,uitate pe site-ul BUTTERFLY SHOP si acolo gasesti gramajul e foarte simplu.Omul are treaba ,merge la serviciu,vine obosit ,crezi ca are timp sa caute un cantar electronic zecimal sa-ti de tie gramajul.
Dupa aia ai sa-l intrebi de dimensiuni ,atat a lemnului si a fetelor,e bataie de joc.In fine fiti oameni seriosi daca vreti sa cumparati ,cumparati .Daca erau ceva modificari la lemn regulamentul de vanzare il obliga sa mentioneze .
Nu va suparati va rog dar situatiile sunt atat de puerile ca ...........
imi pae rau daca ti-am creat o asemenea imagine,este greu cuvantul folosit de tine eu nu am jignit in viata mea pe nimeni asa de tare.Cu drag si mult respect MARCUCADET = fraier nu au voie sa intrebe DITAMAI organizatorul
imi pae rau daca ti-am creat o asemenea imagine,este greu cuvantul folosit de tine eu nu am jignit in viata mea pe nimeni asa de tare.Cu drag si mult respect MARCU
subscriu la ceea ce a spus ovidiubutterfly dar evident sunt unii......si daca comenteaza cineva .....fig... dimensiunile sunt stardard,, aproape toti ,,cunosc acest lucru dar greutatea difera te trimite la catalog unde scrie 85 gr si te trezesti cu 95 anuntul este clar cei care la avatar au CADET = fraier nu au voie sa intrebe DITAMAI organizatorul
Sa stii ca nimeni aici nu se ghideaza dupa „rangul” de pe forum. Nu am intalnit vreun vanzator care sa ma ia de fraier cand eram la inceput si crede-ma ca am cumparat foarte multe materiale vreo 2-3 ani pana m-am decis ce mi se potriveste cel ami bine. In general exista respect in comunitatea noastra.
Intr-adevar si eu cred acelas lucru : nu rangul este important ci omenia este importanta . Am vandut foarte multe lemne,fete ,accesori tenis de masă aici pe forum dar am specificat de fiecare data in amanunt ce vand ,ce ofer .
Ideea este ca au aparut foarte multi aici ce incearca sa vanda atat lemne cat si fete fara a oferi detalii clare despre ceea ce vand si nu mi se pare corect .
Chiar tu ai mentionat cea mai buna varianta. Eu cred ca am descris cu suficiente detalii ce am oferit la vanzare , dar vad ca te bagi in seama doar de drag ca sa nu zic altfel.
Eu zic sa nu mai postati discutii aiurea pe anuntul meu . Cel putin cineva si-a cerut scuze pe privat si chiar am apreciat asta , mentionand ca nu e nici o problema.
Dupa cum am scris mai devreme pe cutia lemnului nu scrie gramajul eu nu l-am cantarit inainte sa pun fetele pe el si in nici un caz nu voi da fetele jos doar de dragul de a vedea cineva ce greutate are .
Daca nu e interes nu e nici o problema. Oricum oferta e prea buna conform prezentarii facute.
Daca nu e interes intrati pe fight club nu pe anuntul meu.