ÎNCHIS Vand butterfly viscaria plus fete noi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Trecand peste tonul pe care-l folosesti ,- usor nepotrivit zic eu- nu inteleg de ce nu vrei sa postezi si greutatea lemnului ( mai ales ca un potential cumparator ti-a solicitat acest lucru).
Legat de ?anuntul meu? si ? te bagi in seama?, sa stii ca :
- asta nu este mosia ta
- faptul ca ai postat o insiruire de cuvinte nu te face stapanul absolut al subiectului
- poate oricine sa intervina
- trebuie sa arati respectul cuvenit celor cu care interctionezi
In rest....
Sa fim sanatosi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ai mare dreptate cu tot ce ai scris !

"Allexut" Eu ma bag in seama doar de drag ? Eu cred ca am incercat doar sa dau o mana de ajutor ,este alegerea ta daca vrei sa spui sau nu greutatea ,este alegerea ta ce atitudine vrei sa folosesti . Exact cum a spus si dani : are dreptul oricine sa intervina ,sa ajute sau sa isi spuna cuvantul .

Ai mare dreptate cu tot ce ai scris !

"Allexut" Eu ma bag in seama doar de drag ? Eu cred ca am incercat doar sa dau o mana de ajutor ,este alegerea ta daca vrei sa spui sau nu greutatea ,este alegerea ta ce atitudine vrei sa folosesti . Exact cum a spus si dani : are dreptul oricine sa intervina ,sa ajute sau sa isi spuna cuvantul .

Desi am vrut sa nu mai scriu nimic ca sincer m-am plictisit tot nu pot sa nu raspund.

Dupa cum am scris mai inainte pe ambalajul lemnului nu scrie absolut nimic despre gramaj,

chiar ieri m-am uitat si am si mentionat asta deci in nici un caz nu se pune problema ca nu am vrut sa mentionez misteriosul gramaj al lemnului. Avand in vedere ca materialele sunt noi in nici un caz nu o sa dau fetele jos ca sa cantaresc lemnul doar de dragul de a arata gramajul cuiva care nu sunt sigur ca il va cumpara. Problema este ca daca as da fetele jos nu as mai putea sa fac la fel paleta ca si aspect si de asemeni alte straturi de lipici ar ingreuna-o schimbandu-i ''gramajul''

Deci va rog eu cititi ce trebuie si intelegeti inainte sa postati alte lucruri .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus