ÎNCHIS vând carte AMATUR

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Domnule autor al acestei carti,veniti cu incredere la turneul final de la Sfantu-Gheorghe ,cu cat mai multe exemplare.Sigur se vor gasi doritori sa le cumpere, printre ei ma voi afla si eu.Daca nu puteti participa la acest eveniment,le inmanati unui coleg de incredere care sa le vanda,evident care participa sigur la turneul final.

Domnule autor al acestei carti,veniti cu incredere la turneul final de la Sfantu-Gheorghe ,cu cat mai multe exemplare.Sigur se vor gasi doritori sa le cumpere, printre ei ma voi afla si eu.Daca nu puteti participa la acest eveniment,le inmanati unui coleg de incredere care sa le vanda,evident care participa sigur la turneul final.

Si la Gura Humorului de ce nu ati cumparat-o, ca am anuntat ca am cateva exemplare sau va pastrati cei 20 de lei pt urmatoarea coroana:D

lasă omul să meargă în ritmul lui, Emi, nu forța mersul evenimentelor...

orice parte rea are și o parte bună :)

a jucat omul și la dublu după cum văd acolo. mă gîndesc că o fi plătit și 2 taxe de înscriere, deci nu mai avea bani pregătiți.
nu-i nici un năcaz...

i-am promis lui Vlăduț Farcaș o carte cadou (știe el de ce :D ). nu mi-am dat seama din timp că va fi și el la Gura Humorului Emi, că ți-aș fi spus să i-o ?nm?nezi chiar acolo.

?n afară de asta, în poza de grup de la acel turneu am remarcat încă 5 eroi ai cărții. dacă e ceva care totuși îmi picură amar în gură, atunci asta e cu siguranță... :(

Ultima editare:
Si la Gura Humorului de ce nu ati cumparat-o, ca am anuntat ca am cateva exemplare sau va pastrati cei 20 de lei pt urmatoarea coroana:D

Nu am auzit anuntul tau ,decat cel cu reducerile.Atunci sa aduci una la turneul final,ca am pus bani deoparte pentru ea in vederea cumpararii.Si sa stii ca aveam bani la mine sa cumpar mai multe carti.

Nu am auzit anuntul tau ,decat cel cu reducerile.Atunci sa aduci una la turneul final,ca am pus bani deoparte pentru ea in vederea cumpararii.Si sa stii ca aveam bani la mine sa cumpar mai multe carti.

Sustin spusele doctorului. Am fost prezent la sala dupa amiaza doar pentru jocul la dublu, am auzit reducerile oferite de Emi dar... nimic de carte. Desi am fost pe la masa cu materiale de cateva ori tot nu mi-a sarit in ochi dar, promit si eu ca o voi cumpara la Sf.Gheorghe daca va fi prezenta.
Si-l mai cred si pe cuvant pe d-nul doctor ca e plin de bani ! :cool:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus