ÎNCHIS Vand colectie fete - reduceri la toate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Interesant ca "Innerforce ALC" nu a fost solicitat. Mie mi se pare mai bun decat "Timo Boll ALC" sau "Zhang Jike". Pe aceiasi viteza, control mai bun si un simt mai moale.

daca nu e prea mare deranjul te rog spune-mi 2-3 cuvinte despre ambele lemne, daca ai jucat si le cunosti pe amandoua. eu acum joc cu tb spirit si sunt f multumit de el, dar ma tot uit cu coada ochiului la tb alc si la innerforce alc insa nu am avut placerea sa le testez...cum sunt lemnele astea la control vs viteza? si eu m-as orienta spre innerforce dar doar din ce-am citit...

N-am mai vazut asa ceva! O fi priza model nou, caci in general, cele duble au gaurile dispuse vertical, cate doua!:crazy:
E model nou, "patent pending". :D Cateodata, vine cu o "protectie" de sarma intre cele doua gauri.
- - - Actualizat - - -
un schimb pentru pozitia 3 tg 05 fx rosie cu sriver g3 fx rosie 1.7 noua doar probata nute intereseaza.....
Multumesc, nu fac schimburi.
- - - Actualizat - - -
daca nu e prea mare deranjul te rog spune-mi 2-3 cuvinte despre ambele lemne, daca ai jucat si le cunosti pe amandoua. eu acum joc cu tb spirit si sunt f multumit de el, dar ma tot uit cu coada ochiului la tb alc si la innerforce alc insa nu am avut placerea sa le testez...cum sunt lemnele astea la control vs viteza? si eu m-as orienta spre innerforce dar doar din ce-am citit...
"TB ALC" este foarte asemanator cu "TB Spirit". "Innerforce ALC", foarte asemanator cu "Zhang Jike", un simt "light", de lemn care contine si esente moi si usoare, ambele lemne avand control mai bun decat primele doua.. Diferenta este ca "Zhang Jike" mi s-a parut mult mai reactiv la spinul venit de la oponent, mai ales la blocaje, ceea ce nu este bine. "Innerforce ALC" nu are aceasta problema, deci din punctul meu de vedere, este mai bun.

Va rog sa-mi rezervati Innerforce ALC. O sa va contactez dupa turneul de la Sf Gheorghe sa ne vedem sa facem afacerea. Multumesc mult!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus