ÎNCHIS Vand cresail

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

superdefense

senior
Scor reacție
106
vand lemn CRESAIL cumparat din Germania,lemnul are si certificat de la Buterflly cu seria care corespunde-pret 1000 lei,usor negociabil, tel.0734257486.

Cu fluture ,,sau fără?,,st,fl??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chiar ! Mi-e dor sa vad un Cresail cu serie :) ! Dupa putina mea stiinta, aceste lemne au fost scoase din fabricatie inainte de a aparea seria lor imprimata...daca aveti certificat de la Butterfly, cel mai probabil sunteti posesorul unui lemn fabricat in ultimii 3-4 ani, la comanda, de un nostalgic...culoarea emblemei din capatul manerului ( daca exista ) ar trebui sa ne certifice acest lucru. Vanzare buna !

da,asa este,lemnul a fost facut la comanda,fabricat in ultimii 3-4 ani,are fluture argintiu si maner st

Daca ma intrebati pe mine, lemnul domniei voastre, fiind facut la comanda, adica unicat ( ca sa inteleaga lumea ) e mai valoros decat un Cresail de serie obisnuit...pretul mi se pare foarte bun ! Iar manerul drept e un vis la un asemenea lemn.Bafta !

da,lemnul este foarte bun , are o mica lovitura la cant,de aceea este pretul acesta,o sa afisez si poze cu lemnul si cu certificatul pentru a se vedea seria corespunzatoare

384cf0849bdec2d0be87e103007fc24a.jpg

Trimis de pe al meu Lenovo P70-A folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus