ÎNCHIS Vand : DARKER/TRICOU NATIONALA / STIGA

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salutari Phill, ti-am lasat un PM. Cand citesti te-as ruga sa-mi scrii. Mersi.

Am primit foarte rapid coletul de la domnul Phill, materialele ambalate exceptional , starea lor extraordinara (cel putin la fel cum pareau in poze). A meritat fiecare banut, d-l Phill a completat si cu o surpriza (daca stiam rotunjeam in sus suma achitata). Om de incredere, foarte amabil si foarte corect. Calificativ comercial maxim 10/10, recomand tuturor. Va multumesc mult d-le Phill.

Am primit foarte rapid coletul de la domnul Phill, materialele ambalate exceptional , starea lor extraordinara (cel putin la fel cum pareau in poze). A meritat fiecare banut, d-l Phill a completat si cu o surpriza (daca stiam rotunjeam in sus suma achitata). Om de incredere, foarte amabil si foarte corect. Calificativ comercial maxim 10/10, recomand tuturor. Va multumesc mult d-le Phill.

Multumesc de cuvintele frumoase. Sa le folositi sanatos!

un schimb cu viscaria + diferenta te-ar interesa ? - M Maze ma in tereseaza
viscaria din topic de la mine

Buna,mai aveți Kiso hinoki V,un preț,multumesc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

te intereseaza Viscaria la schimb cu stradivarius + ceva difereanta

Salut. Cate grame are Schlager-ul cu fluture negru?

Update: Scuze acum am vazut in primul post. E destul de greu dar cu fețe usoare ar putea merge. Ma gandesc si revin.
Ati accepta schimb cu Viscaria mea sau vreti si diferenta (m-ati mai contactat pentru schimb cu Mizutani).
Stima.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus