vrg
senior
Tibhar torpedo 160lei ce grosime au si dac sunt noi ?
multumesc !
multumesc !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu am primit nici o instiintare de la posta... Ati mai trimis-o?Am gasit-o maine v-o trimit
Nu am reusit, ati vrut Joola Energy de 2 rosie, daca o mai vreti, mai trimite-ti odata adresa completa si platesc eu transportul, sa-mi spal pacatele fata de dumneavoastraNu am primit nici o instiintare de la posta... Ati mai trimis-o?
Nu am reusit, ati vrut Joola Energy de 2 rosie, daca o mai vreti, mai trimite-ti odata adresa completa si platesc eu transportul, sa-mi spal pacatele fata de dumneavoastra![]()
Nu vreau sa ma bag...dar iti GARANTEZ ca omul chiar este foarte serios...probabil este foarte ocupat de v-a omis...am cumparat foarte multe materiale de la el si chiar au fost mai ok decat se putea...eu zic totusi sa va mai ganditi si sa comunicati cu el, ca sigur rezolvati cumva...Numai Bine!Am vrut neagra, nu rosie si daca chiar vreai sa o trimiti, puteai f.bine sa te uiti la mesajele din urma. Dar m-am lamurit, sunteti neserios si nu mai doresc sa cumpar nimic de la d-voastra.
pret nou 630