ÎNCHIS Vand diverse materiale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Reducere la lemnul Donic Waldner Legend carbon,noul preț este 180 lei.

Reducere la lemnul Donic Waldner Legend carbon,noul preț este 175 lei.

Lemnul Timo Boll zlf a plecat azi spre Satu Mare la domnul Silviu Dumitru.

Sunt plecat din localitate până sâmbătă și paleta cu fețele sunt acasă.O să pun poze cu fețele după ce ajung acasă.Fețele tenergy 05 sunt rezervate la un coleg din Brașov,care mi-a zis sa-l aștept până se ?ntoarce din concediu.

Ma bucur ca sunteti multumit,domnule Silviu.Va multumesc si eu pentru lemnul de colectie,cu fluture negru,primit in schimb.Stima e reciproca .

Reducere la lemnul Donic Waldner Legend carbon,noul preț este 170 lei.

Reducere la adidașii Lezoline,noul preț este 220 de lei

Fețele tenergy 05 sunt vândute la colegul pentru care au fost rezervate,ele vor pleca m?ine spre Brașov la domnul Bogdan Stănciulescu.

Reducere la paleta formata din lemn Donic Waldner Legend carbon si fete Victas V-01,noul pret 295 lei

paleta formata din lemn Donic Waldner Legend carbon si fete Victas V-01 este rezervată

Reducere la paleta pt copii,noul pret 95 de lei

paleta formata din lemn Donic Waldner Legend carbon si fete Victas V-01,vândută cu 280 lei

Reducere la paleta pentru copii formata dintr-un lemn fara nume ,in 5 straturi si fete victas limber(paleta are dimensiuni mai mici),noul pret 9o lei

adaug la vânzare paletă din lemn levi off minus și fețe tenergy 05,preț 350 lei.Fața roșie e un pic lovită în lateral stânga,lemnul nu e lovit,fața roșie a fost pe alt lemn când i s-a întâmplat nenorocirea.Nu mai știu să atașez poze,dar dacă sunt doritori pot trimite poze pe email sau pe wațap.o să pun puze ți pe sait când imi dau seama cum.

Am reușit să pun imagini cu ultimul produs pus la vânzare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus