ÎNCHIS Vând diverse materiale .

• Autor subiect Autor subiect vrg
  • Dată creare Dată creare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

vrg

active member
senior
Scor reacție
88
Vârstă
51
Locație
Uricani, Hunedoara
Lemn
Killerspin cq st 300 ron

Lemn thibar carbofibre an 150 rom
Vandut !

Paleta aparare franta formata din lemn galaxy 980 defensiv fl pe fh fata clone 999t mx rosie rever iarba duble doar 1615 burete 1.0 neagra paleta se vinde intreaga !!! 150 ron

Paleta lemn galaxy y-4 fl fete friendship 729 rosie si joola x-plode neagra max
Paleta se vinde intreaga !!! 150 RON retrasa de la vânzare !

Fete
tenergy 64 neagra 15/14,5 max 90 ron
Joola x-plode 15,5/15 rosie max 70 rom

Fata donic bluefire m1 rosie max 150/157 100 ron
Fata donic bluefire jp 01 turbo neagra max 150/157 100 ron
Daca se cumpara perechea donic pretul.e 180 ron transpprt inclus cu bani in cont.
Husa thibar dubla 50 ron

Husa home made 20 ron

Preturile sunt negociabile la cumpararea mai multor produse !!!
Dacă se pun bani in cont transportul este gratuit !!!
Schimb cu lemn donic waldner senso carbon v1 fl
Tel 0763696464 sau 0724277639

Ultima editare:
Reducere la lemne 30 ron
la fete 10 ron
la paleta de aparare 20 ron
La husa thibar 10 ron

V-am sunat ia telefon dar cred ca sunteti ocupat , nr. meu este 0756/258.169 .Va rog sa ma sunati daca vreti sa stabilim date de livrare .

Adaug la vinzare doua fete donic !
Donic bluefire m1 max rosie 150/157 100 ron

Donic.bluefire jp 01 turbo neagra max 150/157 100
ron

La.pereche pretul e 180 ron transport inclus cu bani in cont !

Frate ti-am facut o propunere pe privat ,e bine sa dai un anunt si dumneata,ca doar nu ai fost plecat in CONGO si nu ai mesenger sau telefon la tine .Motive sunt cu gramada .Este a patra zi consecutiva cand te sun pe ambele numere si nu ai raspuns .Un pic de respect se cade sa avem fiecare.Am spus o zi e la lucru a doua zi e la lucru a tria zi e la lucru si nu ai timp dar trebuie sa ai o zi libera dupa atatea zile lucrate ce zici

Acum ca sa primesc un raspuns de la tine tot 4-5 zile trebuie sa astept.Ieri ti-am raspuns imediat dupa ce ai trimis mesajul tu de ce nu procedezi la fel.

Vad ca nu esti interesat de oferta .Nu imi place lemnul pe care l-am luat de la tine te rog sa-mi transferi suma de bani in contul meu si punemi o adresa unde sa trimit lemnul.Doresc ca tranzactia sa o faceti cat mai repede ca am oferte de cumparare de la oameni cu care pot colabora.
Sper ca pana luni sa obtin banii de la tine .QPERATIUNEA PRIN BANCA SE FACE IN MAXIM O ORA .
Scuzele le lasam pe alta data ca si eu am problemele mele nu sa urmaresc tot timpul mesajele de la tine .Nu pot sa-mi explic de ce nu vrei sa vorbim la telefon iti este jena de ceva.Eu sunt o persoana foarte comunicativa si telefonul este un mijloc de comunicare verbala .

Rusine ,mare rusine.Copilul pe care ai reusit sa-l intristezi iti multumeste.
Iti ureaza/aceeasi bucurie tie si sa simta si ai tai la fel.Lemnul l-am rupt de ciuda ca in cercul asta de oameni cumsecade ai reusit sa intri tu.Bani sunt mici ,omenia fiecaruia e mare,la tine este invers..Am inchis subiectul.
Atentie cititorule la acest........sa nu iei teapa ca mine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus