ÎNCHIS Vand Donic Desto f3, Bryce,SriverFX

• Autor subiect Autor subiect axel
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

axel

active member
senior
Scor reacție
4
Vârstă
39
Locație
Arad
Vand fata Butterfly Sriver FX negru 1.7 in stare foarte buna cu o mica crapatura pe topsheet insa nu influenteaza jocul 150x150 pret - 40 ron + transport
Vand lemn Butterfly Timo Boll Spark maner FL doar probat, pret - 200 ron + transport
Vand o pereche de fete Donic Desto F3 BigSlam max doar probate taiate pe lemnul de mai sus, pret - 200 ron perechea
Pentru lemn accept si schimburi cu alt lemn...

Schimburi fac cu fete de preferabil negru soft si de 2.0
Tel : 0761685334 Zsolti

Ultima editare:
of...mai axel...nici tu nu pui poze?:)...pozele fac anuntul de 3 ori mai atractiv...cel putin pt.mine...si daca le pui la inceput iti iei de-o grija...de cat sa te-ntrebe lumea de 7 ori de poze si tu apoi sa postezi tot de 7 ori, mai bine le-ai pus pe toate o data si gata...scuze ca am postat gandul meu la tine dar am remarcat ca esti baiat istet si intelegi:)

of...mai axel...nici tu nu pui poze?:)...pozele fac anuntul de 3 ori mai atractiv...cel putin pt.mine...si daca le pui la inceput iti iei de-o grija...de cat sa te-ntrebe lumea de 7 ori de poze si tu apoi sa postezi tot de 7 ori, mai bine le-ai pus pe toate o data si gata...scuze ca am postat gandul meu la tine dar am remarcat ca esti baiat istet si intelegi:)
...multumesc pt sugestie si aveti perfecta dreptate, insa din lipsa de aparat pozele pot posta mai tarziu, posibil duminica...un weekwnd placut tuturor...

Lemnul s-a vandut...raman fetele...

Puteti pune poze mai clare cu fata Donic?
am sa incerc dar e greu fata fiind tensionata si se curbeaza...pozele ies asa cum ies...insa fata e f putin folosita, cu o singura ciupitura pe margine...

Am mai adaugat la vanzare pe primul post un lemn Timo Boll Spark si o pereche de fete Donic Desto F3 BigSlam...

...multumesc de oferta dar nu sunt interesat...
---------- Post added 22-Dec-2011 at 23:24 ----------
...am reusit sa pun poza pe primul post :D
---------- Post added 24-Dec-2011 at 12:27 ----------
...valabil...

Donic Baracuda rezervat....

Donic Baracuda vandut...
---------- Post added 07-Jan-2012 at 14:19 ----------
Bryce negru vandut...
---------- Post added 07-Jan-2012 at 17:56 ----------
...Restul produselor retrase de la vanzare...topic inchis
---------- Post added 07-Jan-2012 at 17:57 ----------
...inchis...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus