ÎNCHIS Vand echipamente BUTTERFLY

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Asa ceva am primit eu pe E-mail - Nu este acelasi Primorac care este mai jos- Nu cred ca stie ca sunt mai multe modele - A gasit poza pe net si spune acest lucru- Stima!

- - - Actualizat - - -

Lemnul este folosit si se vad semne de uzura pe margini dar poate fi folosit fara nicio problema!

- - - Actualizat - - -

am poze pe tableta dar aceasta este FOARTE asemanatoare..Adica lemnul este identic insa stare acestuia este umpic umpic mai buna..parca

Ultima editare:
Sper ca unii dintre dumneavoastra sa nu va suparati dar sunteti cativa care urmaresc numai =ceva moca= . Cand este scump- cand este ieftin- nu merge ca poate nu scoateti un profit din revanzarea produsului . Omul vinde ce are daca vrei sa cumperi bine , daca nu iar bine . Aproro am una bucata xiom omega v tour la vanzare nou-nouta la pretul de 25 ron .astept doritori.

vreau eu lemnul! si ai vin de hac chiar daca arata mai ponosit il readuc la viata si il dau unui copil gratis ! deci daca lemnul nu e fisurat la maner trimite-l pe aceasta adresa ! pop danut str aleea tomis nr9 bl h2 ap 20 loc dej jud cluj tel 0748352369 cu ramburs !

Stefan ti se par foarte diferitte pozele? Singura diferenta este made in japan...

- - - Actualizat - - -

Danut luni ti.l trimit ! Ms

Stefan ti se par foarte diferitte pozele? Singura diferenta este made in japan...

- - - Actualizat - - -

Danut luni ti.l trimit ! Ms
l-am primit insa e asa cum credeam frate e rupt de la maner si ziceai ca nu e eu team crezut pe cuvant si mai mintit acum pt mine nu e o problema f mare faptul ca e fisurat tare , problema e la tine ca ai mintit ca nu e desi se vede cu ochiul liber ! asa ca sper sa ai numai vinzari bune de-acum incolo si sa nu mai pacalesti oamenii ! atentie dlor caind doriti sa cumparati ceva de la acest domn !!.

l-am primit insa e asa cum credeam frate e rupt de la maner si ziceai ca nu e eu team crezut pe cuvant si mai mintit acum pt mine nu e o problema f mare faptul ca e fisurat tare , problema e la tine ca ai mintit ca nu e desi se vede cu ochiul liber ! asa ca sper sa ai numai vinzari bune de-acum incolo si sa nu mai pacalesti oamenii ! atentie dlor caind doriti sa cumparati ceva de la acest domn !!.
Baga-l pe lista cu gogomani.. sa stie lumea cu cine are de a face.

Domnule dan vorbiti de primorac off-din ploiesti? Sunt 100% ca nu a avut nici o fisura la maner! V.am specificat ca este uzat si in stare proasta dar va asigur ca la maner nu avea nici o ffisura ! Va rog face.ti un efort si pune.ti o poza cu fisura...am fi putut discuta si pe privat rezolvand problema

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus