Buna ziua

ma gandeam eu

de la a crede pana la ceva concret e drum lung,dar sunt obisnuit cu asemenea raspunsuri,sincer va spun la banii aia nu aveti de unde s-o cumparati,nimeni nu va vinde o fata care valorea mai bine de 45 de euro cu 38 de dolari,si aici ma refer oficial(nu pe sub mana)cele mai bune preturi le puteti avea atunci cand achizitionati de la jucatori care sunt sponzorizati de diferite firme de tenis de masă,deoarece acele pers nu au platit nici un ban iar pt ei orice suma o incaseaza e doar un castig in plus

Pentru cei interesati am un lemn joola bomb fast MCD nou nout niciodata lipit pe el,maner FL la un pret ft bun
100 de lei
- - - Actualizat - - -
Buna ziua,daca considerati ca 80 de lei e ok ca diferenta,bine sunt dispus sa ofer 80 de lei diferenta+fata rasant,pana la urma nu stau in 20 de lei,dar stiti ce-i curios,de fiecare data cand vreau sa achizitionez materiale din Romania sunt super taxat,iar eu cand vand materiale le vand la preturi de nimica
exemple:Butterfly Sardiu nou nout 50 de euro,Timo Boll Spirit in stare ft buna plus fete andro hexer si tibhar nimbus totul la 35 de euro,apoi lemn Primorat Carbon la 50 de euro nou nout,am mai dat un Schlager carbon tot cu 50 de euro si lista e ft lunga.
- - - Actualizat - - -
Referitor la ceea ce am mai scris si anume despre calitate,nu e ca ar fi toata marfa de calitate inferioara ci ca deobicei din ce am testat in Romania si ce s-a comandat mare parte au avut probleme,credeti-ma ce va spun,dar nu e toata marfa aiurea,dar cred ca daca cumparati de la Butterfly Romania nu va fi nici o problema ;-)
Iar cat despre schoeler-micke va pot spune ca este unul dintre cele mai profesionale magazine din Europa,si va spun din surse sigure,am fost in multe magazine de tenis de masă gen Dandoy Belgia,Contra Germania,Btex Danemarca si altele,nu e important,dar va sugerez sa aveti grija cu asa zisele magazine ieftine,sunt convins ca mergeti cu toti dupa pret,numai sa va dau un exemplu,stiti fete care au mai mult de 1 an jumate isi pierd din calitati chiar daca sunt patrate,mare grija,daca nu mi-ar pasa ca dati banii aiurea nu v-as scrie aici,iar daca nu ma credeti cu fetele atunci va invit o data la Lugoj si va fac o demonstratie live,luam o fata de la butterfly care vreti nou de pe catalog si luam una veche adica care a stat mai mult de 1 an jumate si le taiam pe amandoua apoi o sa-mi spuneti Dvs daca am dreptate sau nu ;-)
- - - Actualizat - - -
Referitor la ceea ce am mai scris si anume despre calitate,nu e ca ar fi toata marfa de calitate inferioara ci ca deobicei din ce am testat in Romania si ce s-a comandat mare parte au avut probleme,credeti-ma ce va spun,dar nu e toata marfa aiurea,dar cred ca daca cumparati de la Butterfly Romania nu va fi nici o problema ;-)
Iar cat despre schoeler-micke va pot spune ca este unul dintre cele mai profesionale magazine din Europa,si va spun din surse sigure,am fost in multe magazine de tenis de masă gen Dandoy Belgia,Contra Germania,Btex Danemarca si altele,nu e important,dar va sugerez sa aveti grija cu asa zisele magazine ieftine,sunt convins ca mergeti cu toti dupa pret,numai sa va dau un exemplu,stiti fete care au mai mult de 1 an jumate isi pierd din calitati chiar daca sunt patrate,mare grija,daca nu mi-ar pasa ca dati banii aiurea nu v-as scrie aici,iar daca nu ma credeti cu fetele atunci va invit o data la Lugoj si va fac o demonstratie live,luam o fata de la butterfly care vreti nou de pe catalog si luam una veche adica care a stat mai mult de 1 an jumate si le taiam pe amandoua apoi o sa-mi spuneti Dvs daca am dreptate sau nu ;-)