ÎNCHIS VAND fața Andro Rasant Powergrip

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CornelTT

senior
Scor reacție
82
Vârstă
49
Locație
Suceava
Buna. Vand fața Andro Rasant Powergrip max neagra. Fatza e doar taiata, dimensiuni 151/158, in rest ca si noua.
Pret redus 115 lei Poze mai jos. Stima tuturor!

Vezi atașament 10305Vezi atașament 10309

Adaug la vanzare lemn Butterfly Maze Passion, Fl, 85g, stare foarte buna, pret 150 lei cu transport inclus daca se pun banii in cont. Poze n-am reusit sa pun aici asa ca le gasiti la postul #8.

Ultima editare:
Doar atat ,credem ca acum dupa dusul rece recomandat de Bogdan o sa apara o intreaga colectie.:D

Spor la vanzare.EMI

Doar atat ,credem ca acum dupa dusul rece recomandat de Bogdan o sa apara o intreaga colectie.:D

Spor la vanzare.EMI

O luam progresiv :confused:

Nu am glumit, chiar dau tot ce mai am : 3 lemne le trimit inapoi in Germania sa le vand acolo, 2 o sa le vand aici (eventual cu fețe) si YEO JTTA va ramane singurul lemn. Mai am cateva lemne imprumutate la diversi prieteni pentru testare (vreo 3 sau 4, nici nu mai stiu exact) dar nici nu le mai iau inapoi...

Ultima editare:
Bravo domnule, sper sa va placa lemnul si sa il pastrati cat mai mult. Deja banuiesc ca va intelegeti bine, daca le vindeti pe celelalte :cool:

Spor la vanzare!

Bravo domnule, sper sa va placa lemnul si sa il pastrati cat mai mult. Deja banuiesc ca va intelegeti bine, daca le vindeti pe celelalte :cool:

Spor la vanzare!

Foarte bun acest Yasaka Ma Lin Extra Offensive JTTA. Greu de gasit un lemn asa de echilibrat feeling/viteza/control. Imi place si pentru ca e destul de greu, stiff si hard, vibratie foarte putina (doar cat trebuie) si merge super bine cu shortpips. Dl Florin, multumesc de lemn ! Raman cu el si dau tot ce mai am.:)

Ultima editare:
Aceeasi senzatie am avut-o si eu, e un super lemn. Ma bucur ca il apreciati, chiar nu era planificat sa il vand, mai ales ca se gaseste din ce in ce mai greu. M-am indragostit de o viscaria, ca multi altii, si nu avea rost sa il tin degeaba. Lemnul a are ceva deosebit, era pacat sa stea in sifonier.

In alta ordine de idei, up pt lemnul
Andrzej Grubba All+ ST 87g, FH Andro Rasant Powergrip max neagra, BH Bryce Speed Fx max, un setup bun la un pret excelent!

Ultima editare:
Buna.Sint interesat in Maze Pasaion,daca ni l-ai vindut.0034654410601 Nicu.

- - - Actualizat - - -

Vreau sa spun Maze Passion

Buna.Sint interesat in Maze Pasaion,daca ni l-ai vindut.0034654410601 Nicu.

- - - Actualizat - - -

Vreau sa spun Maze Passion

Salut. Nu am minute externe. Daca poti suna-ma tu la nr. 0757037463
Este cineva interesat, dar ieri nu a dat nici un semn de viata. Lemnul nu este rezervat asa ca primul venit va fi primul servit. Daca esti decis ti-l trimit tie, doar sa ma suni sa vedem cum facem cu plata si livrarea, ca sa-l trimit in Spania s-ar putea sa ma coste ceva mai mult. Cu plata nu e problema, se poate prin paypal in euro. Discutam. Stima!

- - - Actualizat - - -

valabil
vanzare fața Andro Rasant Powergrip max neagra 152/158, noua, doar taiata si lipita (cred ca se vede si din poze starea feței). Pret 125 lei

- - - Actualizat - - -

lemn Butterfly Maze Passion fl 85g, stare foarte buna, pret 150 lei.
Poze in primul post.

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 10367Vezi atașament 10368Vezi atașament 10369Vezi atașament 10370Vezi atașament 10371[/QUOTE]

Ultima editare:
valabil...

- - - Actualizat - - -

lemnul maze passion vandut in Germania ...
ramane fața Andro Rasant Power Grip neagra max 152/158, doar taiata.. pret REDUCERE: 115 LEI

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus