ÎNCHIS Vand fata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

same1

senior
Scor reacție
31
Vârstă
33
Locație
București
Vand fata Donic Bluefire M1 rosie max, stare excelenta, taiata pe Nittaku Septear, 80 ron sau schimb cu o fata mai moale in aceeasi stare.

Ultima editare:
Salut. O parere daca se poate: Septear totusi e destul de stiff, cu feeling soft. Am dat putin cu celelalte lemne si pot spune ca si Korbel SK7 e asemanator (stiff cu feeling soft) iar Siga Cliper este stiff cu simt mediu spre tare. Septearul cred ca e un lemn bun cu care poti progresa. Celelalte sunt mai rapide, mai offensive, mai grele. Dar nu o sa ai feelingul superb al unui lemn all-Hinoki. Eu as sugera sa pastrezi lemnul si sa pui pe el fețe Tibhar Genius sau Yasaka Rakza 7 sau Xiom Sigma II Europe si o sa ai o paleta excelenta: stiff, feeling soft de Hinoki, viteza buna, control excellent. E doar o parere. Eu am un Septear in stand-by si inca ma gandesc cu ce fețe ar mai bine sa-l "combin" :) Am pus pe el de proba Sigma I Europe si imi place la maxim feeling-ul. Poate incerc si cu Tibhar Genius sau Evolution EL-P. Cred ca ar iesi o paleta foarte placuta la joc. Scuze de offtopic. Bafta multa! :)

Ultima editare:
Multumesc pentru sfat, acum joc cu rakza 7 max pe fh si ma impac foarte bine cu ea, dar vreau sa-mi pun tenergy 05 fx si as vrea un lemn putin mai tare care sa ma ajute mai mult la jocul scurt.

salut am o pereche de samba plus si o yasaka pryde 30 ambele cu burete moale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus