ÎNCHIS Vand fete DHS , cutie ptr. paleta si paleta Donic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am ridicat paleta de la posta!
E in stare foarte buna,unpic ciupita(Foarte foarte putin in partea de sus),dar restul e ok.
Multumesc!

paleta Donic de vanzare ansamblata la Bistrița de catre Rasvan,poze in primul post

Vand fete DHS
* DHS GoldArc III pret 170

*DHS TinArc 125 de lei
*DHS TinArc III 125 de lei
echipament Li-Ning marime L insa e atat de mic incat e potrivit ptr. copii intre 8-10 ani pret 55 lei

cutie aluminiu noua nouta ptr. paleta si 3 mingi pret 135 lei fara transport pret nou 125 lei

lemn Donic Epox Control si fete Donic Quattro Formula pret 275 lei (nu este inclus transportul)
Dragule ,ti-am trimis raspuns la mesaj privat ,ti-am scris ca sunt interesat de costumasul marimea L,tu nu vrei sa dai nici un raspuns,nu este corect.Bunul simt te indeamna sa -l respecti pe cel care este in discutie cu tine si sa dai totusi un raspuns fie el negativ sau pozitiv.
- - - Actualizat - - -
Am inteles care a fost cauza de ce nu ai raspuns acestor mesaje de aceea te rog sa ma scuzi ca am fost atat de insistent dar nu am vrut sa pierd aceasta ocazie .Costumul este dupa cum am discutat a unui copil de la sala este ziua ei saptamana asta adica sambata si vreau sa-i fac o surpriza.CU STIMA SI RESPECT MARCU.
P.S.Te rog inca odata sa ma scuzi.

Buna ziua,
Ma intereseaza o fata dhs huricane 3 nationale rosie, cu burete maxi.
Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Varianta neo.
Multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus