ÎNCHIS Vand fete sh !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Cele trei lemne cu priza toc sunt rezervate ! Multumesc.

- - - Actualizat - - -

Lemnele vandute ! A ramas Primoracul, o cutie cu mingi si ceva fete...multumesc !

La ce pret aveti Primoracul,stima

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

E un raspuns pe care proprietarul era indreptatit sa-l dea, insa din casa, pot spune ca cere 400 ron ! Exact cat a platit pe el...cel mai bine e sa-l contactati direct...multumesc !

Dom' Mihai,

Cu Primorac-ul...
Ca tot ii postezi 'mata anuntul altuia, roaga-l pe respectivul sa-ti trimita 'matale, ca sa ne postezi noua ;), niste poze clare, adica frontale (sau de deasupra ;)) si, mai ales, dupa cum m-am consultat si cu altii, cu mai multa minte de pe aici, una la "ora 11" si stii 'matale ce vreau sa spun (sa spunem). Asta daca tot e sa faci bine la altu', dupa cum vrei 'mata! :cool:

Sanatate sa ai!

Ultima editare:
Lemnul a fost cumparat de la mimusrem...acest user nu are nevoie de nici o prezentare suplimentara !! Atat proprietarul cat si cel de la care a cumparat, sunt Openisti cu state vechi in domeniu ! Eu zic sa le acordam ceva credit...lemnul este foarte bun ! Iar pretul este de exceptie...

Ce rog eu (si altii...) si ce intelegi 'matale...
Poate fi cumparat si de la TTshop, conteaza cum arata in prezent. Am plecat de la premiza ca ati adus in atentie un lemn, ceea ce inseamna, dupa parerea mea, si niste minime obligatii, cel putin de prezentare/ promovare, in logica sa stie omul pe ce ar da banii.
In fine, eu zic PAS si renunt la orice dialog cu 'matale, cel putin pe tema aceasta. :cool:

Sanatate sa avem!

Ultima editare:
Exista un link de prezentare al acestui lemn in anuntul de vanzare...daca doriti o expozitie la dvs acasa, sunt pregatit sa va fac o vizita ! Rugamintea mea e sa puneti niste bere la rece si ceva vodka in congelator ( prietenii stiu de ce ! )...pentru un posibil cumparator, imi dau camasa de pe mine ! :)

Ceva poze cu cămașa de pe dvs.,un preț va rog și dacă aveți ceva timp și niște poze cât de mai sus posibile.

Dom'doctor, seriozitatea matale e mai presus de orice dubii ! E gratis pentru domnia voastra !

- - - Actualizat - - -

Primoracul vandut ! Multumesc !

Exista un link de prezentare al acestui lemn in anuntul de vanzare...daca doriti o expozitie la dvs acasa, sunt pregatit sa va fac o vizita ! Rugamintea mea e sa puneti niste bere la rece si ceva vodka in congelator ( prietenii stiu de ce ! )...pentru un posibil cumparator, imi dau camasa de pe mine ! :)

E clar!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus