ÎNCHIS Vand fete si lemne...noi si putin folosite..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
nittaku septear

nittaku septear

I ti foarte multumesc dl.Mateidumitru , sper sa fie de bun augur si sa raspunda la exigentele dvs...........toata stima.............luni la prima ora vi l trimit cu plata ramburs...............sper sa ajunga in cel mai scurt timp....................Reamintesc tuturor membrilor forumului si tuturor clientilor din afara forumului ca sunt in București pana pe data de 28 iulie inclusiv.Puteti lasa mesaj pe forum sau sms pe tel.00393206468754..................va sun eu in prealabil.................multumesc.
---------- Post added 16-Jul-2011 at 23:56 ----------
nittaku septear vandut.....subiect inchis.

2 lkt pro xt silver dragon vandute afara forumului

2 lkt pro xt silver dragon vandute afara forumului

PROBATE PE UN GERGELY BUTTERFLY SI NEASTEPTAT DE USOARE SI DE RAPIDE, CU FF. MARE VITEZA IN CIUDA PREZULUI INFIM.VA RECOMAND LKTurile deoarece au un raport calitate prez extraordinar de bun.....................LIPITE PE APA.............TENSOR OK***************O MIE DE STELE
---------- Post added 19-Jul-2011 at 01:18 ----------

ma intereseaza amultartul daca e cu maner concav (deci nu drept), trimitemi o poza, modalitate de plata si poate un pret mai mic, ma intereseaza sa-l vad inainte de al plati

amultart concav

amultart concav

Daca va intereseaza intr adevar,costul este de 150 eur plus transport,lemnul e nou jucat de 2/3 ori.Daca va intereseaza asta e ultimul prez si va pot trimite cate foto doriti dar in conditiile acestea........stima
---------- Post added 19-Jul-2011 at 14:47 ----------
Lemnul andro kinetic off ............vandut ........subiect inchis.2 fete lkt pro xt rosu si negru vandute..................raman 2 identice.lemn nittaku septear vandut dlui.matei dumitru de pe forum.boll spirit vandut dlui. Ticu sorin de pe forum..............subiecte inchise......................sper sa va fie de ajutor si de bun augur domnilor............toata stima
---------- Post added 19-Jul-2011 at 20:05 ----------
2 fete lkt pro xp vandute dlui.Mihai Adrian de pe forum.1 rosu si 1 neagra....................raman inca 2 rosu si negru.............incercati si palio,nu va pacaliti ,prezul lor mic nu spune adevarata lor valoare................merita mai mult fetelea astea

m-ai lamurit bustean, ai s-au nu mai ai acest lemn Amultart ,cu maner concav, daca da - care e ultimul pret, daca nu poti sa faci rost de unul,.....
dan.1mrd(at)yahoo.com

Primorac

Primorac

Primorac ul e cel cu fluture negru si e ca nou, ultimul pret poate fi 66 eur cu transport inclus in cazul in care mi ati varsa banii in cont.cu ramburs va costa cu 3 eur in plus...............toata stima.mi au ramas doar f.putine lemne si s ar putea sa le dau si pe astea cat stau in romania.........dati.mi de stire............e oricum o buna afacere..........lemnul e uscat ,nu ca cele noi

Domnule Edward sunt Viorel si am mai cumparat produse de la Dvs. ,stiu aveti produse de foarte buna calitate si la un pret bun pentru toti dar eu nu ma incadrez acum in 66E ci in 60 ca o iau ptr.un prieten care acum se initiaza.Eu am luat Spiritul de la dvs. si merge ok!
Cu deosebita stima!

primo

primo

stiu ca ai mai cumparat de la mine dar acesta e un lemn special si i ca nou ............nu pot sa i fac reducere...........i.mi pare rau.........prietenul tau daca e la inceput poate lua un lemn mai putin important deoarece este foarte predispus sa l distruga fiind la inceput............pt.el joola guo ye e perfect de bun cu mare sensibilitate sau daca nu ,clona lui primorac de numai 84 grame de la galaxy...T2 ul........e un lemn de milioane si poate fi foarte bun pt. el...........da.mi de stire..............toata stima
---------- Post added 21-Jul-2011 at 02:34 ----------
Ps..............i ti multumesc pt.complimente si pt vorbele bune ce mi le ai adresat..............toata stima.............;)

primo

primo

primorac straight vandut lui Ion de pe forum..............subiect inchis.................merci Ioane..........sper sa ti fie de ajutor
---------- Post added 21-Jul-2011 at 14:09 ----------
lemn galaxy t1 clona primorac off plus vandut in afara forum...................ramane in vanzare inca unul........lemn optim in raport calitate prez.Grabiti va
---------- Post added 21-Jul-2011 at 18:55 ----------
Amultart zlc concav vandut dlui. Danmrd de pe forum caruia ii foarte multumesc................subiect inchis

Mersi pentru tot ce am luat de la tine nota 10 de la mine recomand celor care nu il cunosc are materiale deosebite si ceva lemne rare,mersi inca o data,cu stima PITONUL.

merci

merci

I ti multumesc mult Paule,ca intotdeauna,ma supraevaluezi..................bafta in tot si multa sanatate.......esti un adevarat DOMN.

Am primit astazi lemnul. Este asa cum am sperat.
Multumesc Edward !

multumiri

multumiri

Va multumesc eu domnilor Mateidumitru si Ticusorin pt. increderea pe care mi ati acordato.Sper sa va fie de ajutor materialele cumparate de la mine..............toata stima cuvenita fara complimente
---------- Post added 23-Jul-2011 at 12:07 ----------
Stiga boost ts neagra,yasaka m5 si schlager off plus straight VANDUTE in afara forumului,ramane inca o fata stiga boost ts la vanzare...........up.E posibil ca nimeni sa nu fie interesat de un lemn de talia lui kong linghuy?Interesati/va ce poate un lemn de numai 80 gr..............
---------- Post added 23-Jul-2011 at 12:13 ----------
yasaka zap speed neagra 39/42 grade vanduta in afara forumului.................ramane cea rosie.......up
---------- Post added 25-Jul-2011 at 00:13 ----------
VAND 2 BUC NEGRU SI ROSU DE 2,1MM CA NOI BUTTERFLY BRYCE SPEED FX TAIATE LA MASURI...152/158MM

---------- Post added 25-Jul-2011 at 00:15 ----------
Prez...150 lei buc plus transport

Vand xiom zetro quad straight fara cusur

Vand xiom zetro quad straight fara cusur

LEMN RECENT JUCAT F.PUTIN........VEZI FOTO..........PREZ.....78 EUR

---------- Post added 27-Jul-2011 at 12:46 ----------
up...........xiom zetro si fete bryce speed fx

bryce fx

bryce fx

Prezul la bryce fx este de 150 lei cu transport........cine este interesat este rugat sa ma contacteze azi 28/11 pana la ora 09,00 deoarece am avion la ora 11,45.............va multumesc.Cine doreste ceva dupa data de 28/11 ma poate contacta pe forum sau la tel. italia 00393206468754.Pt.bucuresteni,in schimb, predarea materialului se va face personal de catre tatal meu in sectorul 4.Va multumesc pt colaborare si va astept numerosi,tinand cont de faptul ca voi posta destul de des material nou sau recent.Fiti deci,la zi cu citirea mesajelor pt. a nu pierde prioritatea de a cumpara eventuale materiale care v ar interesa cumva..........stima domnilor si va doresc un campionat mai bun si mai fructuos decat toate celelalte.BAFTA MULTA.
---------- Post added 29-Jul-2011 at 12:40 ----------
Butterfly Bryce Speed ​​FX versiune "moale pentru un control mai mare, dar viteza de necontestat" se poate utiliza atât aproape cat si departe de masa. Werner Schlager se joaca Pro Tour in evenimente internationale cu acest cauciuc: Fata este un nou si diferit Tune Bryce ?naltul Bryce, cu inalta tensiune tecnolgia generatie noua.Tensiunea lui Bryce Speed​​, Bryce Tune e mare dealtfel. Esteo fata de atac foarte rapida, cu energie interna foarte mare pentru a fi utilizate fara toluen dar numai cu lipici pe baza de apa: probabil cea mai buna fata de pe piata, cu efect de adeziv proaspat construit.2003 campion mondial Werner Schalger o folosea deja cu un oarecare succes pentru a fi gata atunci când va fi abolit lipiciul pe baza de toluen. AVERTISMENT: Aceasta este o fata pentru jucatori calificati care pot lovi mingea corect si cu control bun.Cu siguranta nu este o fata pentru incepatori,la acelasi mod putem vorbi si de t05,t25 si t64.
---------- Post added 29-Jul-2011 at 12:42 ----------
Prezul la bryce fx este de 150 lei cu transport........cine este interesat este rugat sa ma contacteze azi 28/11 pana la ora 09,00 deoarece am avion la ora 11,45.............va multumesc.Cine doreste ceva dupa data de 28/11 ma poate contacta pe forum sau la tel. italia 00393206468754.Pt.bucuresteni,in schimb, predarea materialului se va face personal de catre tatal meu in sectorul 4.Va multumesc pt colaborare si va astept numerosi,tinand cont de faptul ca voi posta destul de des material nou sau recent.Fiti deci,la zi cu citirea mesajelor pt. a nu pierde prioritatea de a cumpara eventuale materiale care v ar interesa cumva..........stima domnilor si va doresc un campionat mai bun si mai fructuos decat toate celelalte.BAFTA MULTA.

---------- Post added 29-Jul-2011 at 12:40 ----------

Butterfly Bryce Speed ​​FX versiune "moale pentru un control mai mare, dar viteza de necontestat" se poate utiliza atât aproape cat si departe de masa. Werner Schlager se joaca Pro Tour in evenimente internationale cu acest cauciuc: Fata este un nou si diferit Tune Bryce ?naltul Bryce, cu inalta tensiune tecnolgia generatie noua.Tensiunea lui Bryce Speed​​, Bryce Tune e mare dealtfel. Esteo fata de atac foarte rapida, cu energie interna foarte mare pentru a fi utilizate fara toluen dar numai cu lipici pe baza de apa: probabil cea mai buna fata de pe piata, cu efect de adeziv proaspat construit.2003 campion mondial Werner Schalger o folosea deja cu un oarecare succes pentru a fi gata atunci când va fi abolit lipiciul pe baza de toluen. AVERTISMENT: Aceasta este o fata pentru jucatori calificati care pot lovi mingea corect si cu control bun.Cu siguranta nu este o fata pentru incepatori,la acelasi mod putem vorbi si de t05,t25 si t64.
Aveti foto un pic mai sus pe aceasta pagina.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus