ÎNCHIS Vand fețe tenergy 05

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Dnul.Marcu nu este genul de ,,tepar,, a fost pacalit fara voia lui,deci nu trebuie ,,criticat,, . O atentionare asupra falsului lemn si atat.Cine il cunoaste stie ,ca este omul devotat cu sufletul si inima pt. tenisul de masa romanesc!!!! Stima R.Cristian
!asa este garantez personal pt dl MARCU!!!! este sigur ca a fost tras pe sfoara ! acum vazand postarea dlui farcas gabor cred sincer ca dinsul nu se pricepe la materiale nici macar cat dl marcu asa ca totul se poate rezolva amiabil !!

Ultima editare:
Il respect pe dl Marcu, am interactionat cu dumnealui la un moment dat, intr-o tranzactie, a fost un om cat se poate de corect....dar haideti sa privim lucrurile altfel: daca altcineva (cu o reputatie mai putin buna), in locul dumnealui, ar fi incercat sa vanda acest lemn, chiar in necunostinta de cauza ca este clona (asa cum este situatia acum), pana acum ar fi fost crucificat, nu? Sunt sigur ca ar fi devenit troll in mai putin de 24 de ore de la postarea anuntului... Deci, cu tot respectul cuvenit domnule Marcu, mai putina atentie data viitoare nu ar strica. :)

Actualizare- Vand o pereche de fețe tenergy 05 155/150 grosime de 2.0 sunt cumparate de la RAZVAN CRISAN ,BISTRITA ,au pe ele doua straturi de lipici revolution nr.3 .Pret 400 lei
Tel.0756 258 169 marcu

Mam apucat si am curatat eu fețele si au cam iesit cratere mici dar cred eu ca nu afecteaza jocul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus