Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Vand lemn Butterfly Kiso Hinoki VII. Pret 180 ron
Paleta este doar incercata o singura data si are grip negru Butterfly...poze pt doritori Accept si schimburi cu o pereche de fete patrate sau doar taiate la dim. 157x150 (sonex jp gold, desto f3, acuda s3 etc)
Unde sa cumpar si eu...???... Unde, si cand ai vazut la pretul acesta?... astept cu nerabdare sa mi spui... mersi...
Sa sti ca nu este asa cum spui tu,,, Lemnul Kiso Hinoki VII , nu cred ca se mai fabrica si se gaseste f. rar, si pretul lui este de 220 ron. http://www.ttsport.ro/lemne-35.html/butterfly-37.html/butterfly-kiso-hinoki-v-57.html... acesta este Kiso Hinoki V, si 7 este mai scump...
Vanzare Edi!
unde am vazut? pe tabletennisdb la 50 dolari ;cand am vazut ? ieri ...
unde cumperi si tu? unde vrea muschiul tau(eram ironic,nu prea inteleg intrebarea)
..nu mai comparati cu site-urile cu cel mai mare adaos..
tabletennisdb este un site DATA BASE! la 50$ o pus un user oarecare pretul, de pe site-ul acela nu poti cumpara... informeaza-te apoi fa gura... pretul pus de edy e cel corect si daca dl leo nu e informat atunci nimeni nu e
iti ofer la schimb o fața Tibhar Grip S Europe Soft incercata nici o ora,mi-a sosit alaltaieri de la buzau(noua) si 80 lei diferentza,platesc transportul la ambele
si daca vrei,si o fața DHS Skyline cu burete albastru