ÎNCHIS Vand lemn Andro Temper Tech OFF+

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ma bag ca musca in lapte, dar sa stiti ca topshetul de la Bluefire, chiar in stare nou-nouta, are niste reflexii ciudate, parca ar avea denivelari. Se pare ca aceste reflexii sunt produse de buretele cu o structura celulara foarte grosiera. Asa arata si M1 al meu cand l-am desfacut, imi era teama ca e rebut, dar m-am linistit, asa sunt toate din gama Bluefire. Scuze de offtopic, dar am considerat necesara lamurirea, pentru cei care inca nu s-au intalnit cu aceasta familie de fete.

Desi din poze mie mi se pare mai uzata, am incredere in d-voastra ca e folosita numai 5 ore...
Trimite-ti-o va rog pe numele Dan Stoenescu la adresa str. Grigore Alexandrescu nr.59, et. 3, sect.1, București. Anuntati-ma va rog cand ati pus-o la posta si data estimata a ajungerii la destinatie.
...fata are o urma de transpiratie (oxidare) in dreapta jos de la degetul aratator (fiind folosit pe rever), in rest fata e impecabila, jucata cum am mai spus aprox 5 ore (3 antrenamente)...astept sa ma sunati pt detalii

...fata are o urma de transpiratie (oxidare) in dreapta jos de la degetul aratator (fiind folosit pe rever), in rest fata e impecabila, jucata cum am mai spus aprox 5 ore (3 antrenamente)...astept sa ma sunati pt detalii

Vanzator serios... Recomand!

Multumesc...reduceri de pret in primul post

...lemnul TSP doar vineri 08.02 se vinde la pretul de 120 ron...

Reducere, lemnul Joola e la 170 ron, Balsa Carbo X5 la 90 ron...oferta e valabila pana Duminica 03.03

Lemnul Joola Rossi Vandut, Balsa carbo x5 rezervat...restul valabil

Valabil
- - - Actualizat - - -
Lemnul Andro Temper Tech OFF+ redus la 140 ron

Ultimul pret la lemnul Andro este de 130 ron...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus